İŞKUR inşaat iş ilanları! 4250, 5000, 6000, 7000 TL aylık maaşla iş arayanlar

İnşaat sektörü için iş ilanları yayımlandı. Türkiye'nin birçok şehrinde yer alan firmalar İŞKUR üzerinden yayımladıkları duyurular ile personel ihtiyaçlarını gidermek için alım yapacaklarını açıkladı.

Haziran ayının girmesiyle birlikte birçok sektörde çok sayıda iş ilanı yayımlandı. Kısa süre öncesinde kadar her meslek grubu için yayımlanan iş ilanı sayısı 124 bin bandına çıktı. Bu dönemde en fazla iş ilanı ise inşaat sektörü için oldu. İnşaat sektöründe iş arayanlar için güncel duyuruları meslek gruplarını ve kadro kontenjan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İŞKUR HAZİRAN 2022 DUYURULARI KADROLAR KONTENJANLAR

İŞKUR üzerinden iş arayanlar onlarca meslek grubundan kendilerine uygun iş ilanlarını seçebilirler. İşçi kadrolarının dışında iş ilanları arasında ofis ve büro ortamında çalışacak bilgisayar bilen personel alımları da oluyor. Bunun dışında teknik personel, eğitmen kadroları, yönetici, idari personel kadrolarında da çok sayıda duyuru bulunmakta.

En fazla iş ilanı olan meslek

Haberimizin başında iş ilanlarının toplam sayısının 124 bin bandında olduğunu aktarmıştık. Bu ilanların 23.500 bin kişilik kadrosu beden işçisi pozisyonunda. İlkokul mezunlarının başvuru yapabileceği beden işçisi kadrosu için hemen hemen tüm şehirlerde duyuru bulunuyor. Bu kadroda çalışacaklar için en düşük maaş asgari ücret olurken bu rakam mesleğe firmaya göre değişmekte.

İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI

İnşaat sektöründe iş arayanlar için çok sayıda meslek grubu listede yer alıyor. Hangi kadroda kaç personel alımı olacağına ilişkin güncel listeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Beden İşçisi (İnşaat) 362

Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) 4

Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) (Makineyle) 1

İnşaat Ustası 12

İnşaat Boyacısı/Boyacı 33

İnşaat Demiri Bağlama Ustası 7

İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) 2

İnşaat İşçisi 109

İnşaat Kalfası (Genel) 2

İnşaat Mühendisi 104

İnşaat Teknolojisi Teknikeri 102

İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 26

İnşaat/İşyeri Bekçisi 114

İskele Kurucusu-İnşaat (Metal Veya Ahşap) 7

Koordinatör-İnşaat, İmalat Sanayi 1

Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri) 6

Şantiye Şefi-İnşaat 8

İş İlanlarına başvuru yapacak olanlar başvurularını İŞKUR'un resmi web sitesinden üyelikleri ile giriş yaparak online olarak yapabilirler.

Gündem Haberleri