İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu Emlak Danışmanı Alım İlanları Ocak 2020

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının bir bölümü ise Emlak Danışmanı kategorisinde.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının bir bölümü ise Emlak Danışmanı kategorisinde. Peki bu kadro için yayımlanan ilanlara kimler nasıl başvuru yapabilir? Haberimizde.

İŞKUR İş İlanları Ocak ayının girmesinin ardından büyük oranda yenilendi.



Başvuru tarihi sona eren ilanlar yayından kaldırılırken personel ihtiyacı duyan çok sayıda firma yeni ilanlarını duyurdu. Bu çerçevede onlarca kadroda binlerce personel alım ilanı adaylara duyuruldu.



EMLAK DANIŞMANI ALIM İLANLARI



İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan kadrolardan bir tanesi de Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu.



Bu kadro için yayımlanan personel alım ilanları gün aşırı yenileniyor. Duyurulara göre alımlar farklı şehirlerde yapılırken Emlak Danışmanı olmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları talep ediliyor. Öğrenim şartının yanında adayların ayrıca diğer başvuru koşullarını da sağlamaları isteniyor.



Bu koşullar ilanı yayımlayan firmalar tarafından belirlenirken ana başlıkları ile aşağıda aktarıyoruz.



İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI



İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların hem genel başvuru koşullarına hemde alım yapılacak kadro için belirlenen özel başvuru koşullarına haiz olmaları isteniyor.



Bu başvuru koşulları ilanı yayımlayan firmalara göre farklılık göstersede ana başlıkları ile şu şekilde;



Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevine engel sağlık sorunu olmamak, firmalar tarafından belirlenen yaş şartı varsa o şartı sağlamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, talep edilen öğrenim şartlarının sağlanması, talep edilen deneyim şartlarının sağlanması ve mesleki yeterliliklere haiz olunması.



İLANLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN



İŞKUR ile duyurulan Emlak Danışmanı alım ilanlarını incelemek ve başvuruda bulunmak için emlak365.com olarak verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.



Emlak Danışmanı alım ilanları için TIKLAYINIZ



Emlak365.com


Gündem Haberleri