İŞKUR'da Yayımlanan Emlak İş İlanları: İnşaat İşçisi, Beden İşçisi, Ustabaşı, Şantiye Şefi

Çok sayıda inşaat firması İŞKUR üzerinden yayımladığı duyurular ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Çok sayıda inşaat firması İŞKUR üzerinden yayımladığı duyurular ile personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlarda emlak sektörü adına en fazla ilan inşaat işçisi ve beden işçisi kadrolarına yapılacak. Diğer dikkat çeken kadrolar ise ustabaşı ve şantiye şefi olark göze çarpıyor.

Emlak sektöründe yaşanan hareketlilik inşaat alanına doğrudan yansıdı.



Normalleşme döneminde oluşan canlı piyasa ve yoğun konut satışları firmaların yeni projelere başlamalarına neden oldu. Bu dönemde yarım kalan projelerine yeniden başlayan firmalar ile sıfırdan projeye giren firmaların personel ihtiyaçları da arttı.



İŞKUR'DAN ÇOK SAYIDA KADRODA PERSONEL İLANI



Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan yayımlayan inşaat firmaları Türkiye geneli çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacaklarını duyurdular.



Alımlar en az okur yazar seviyesinden yapılan beden işçisi ve inşaat işçisi kadrolarında yoğunlaşıyor. Bu kadroların dışında firmalar ayrıca yine boyacı, şantiye şefi, ustabaşı, şantiye bekçisi, tekniker, teknisyen ve mühendis kadroları için çok sayıda ilan yayımladılar.



İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURU İŞLEMLERİ



İŞKUR üzerinden ilan edilen ve hemen hemen her şehirde alım ilanı bulunan inşaat iş duyurularına başvuru yapacak adaylar, başvurularını elektronik ortamda yapacaklar.



Bunun için adaylar öncelikle İŞKUR üzerinden profil oluşturacaklar. Daha sonra kendi illerinde ve iş aradıkları kadrolarda İŞKUR sayfası üzerinden arama yapacaklar. İlan sayfasında kendilerine uygun ilan bulan adaylar başvurularını elektronik olarak tamamlayacaklar.



Emlak365.com


Gündem Haberleri