İsmail Küçükkaya'dan Çok Konuşacak Fatih Portakal Açıklaması: Kanka Değiiliz!

Sabah kuşağının en çok sevilen programlarından birini sunan İsmail Küçükkaya gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Sabah kuşağının en çok sevilen programlarından birini sunan İsmail Küçükkaya gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Fox TV'de akşam haber kuşağını sunan Fatih Portakal hakkında ki sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Son döneme damga vuran haber spikerleri arasında yer alan İsmail Küçükkaya yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. Fox TV ekranlarında bir dönem Fatih Portakal ile beraber seçim programları da sunan ve uzun yıllar haber masasını yöneten İsmail Küçükkaya eski çalışma arkadaşı hakkında yöneltilen sorulara çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



İSMAİL KÜÇÜKKAYA: FATİH PORTAKAL İLE KANKA DEĞİLİZ!



İsmail Küçükkaya, Armağan Çağlayan tarafından You Tube üzerinden yapılan canlı yayına katılarak çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Küçükkaya 8 senedir sabah programında olduğunu belirterek Fatih Portakal'ın ardından neden akşam ana haber bültenine geçiş yapmadğı sürece "Sizce geçmeli miydim? Ben tam yaz ayında, ağustosun ortasında yayın yönetmenimiz Doğan Şentürk beni aradı.



Neredesin dedi, arabadaydım tatile gidiyorum dedim. "Gitmesen, yarın bir görüşelim. Önemli bir konu var" dedi. Noldu deyince "Fatih bırakıyor" dedi, "2 hafta önce söyledi, aracılar gönderdim. Hiç biri ikna edemedi, bırakıyor" dedi" diyerek karar için üzüldüğünü belirterek Fatih Portakal ile 7 senedir bu işi yaptıklarını söyledi.



Fatih Portakal'ın görevi bırakmasına üzüldüğünü belirten Küçükkaya ancak kendisi ile yakın ilişkisi olmadığını, kanka olmadıklarını, işini iyi yapma gayretinde olan iki gazeteci olduklarını dile getirdi. Kendisinin sabah saatinde mutlu olduğunu belirten Küçükkaya bir 20 sene daha bu işi yapabileceğini söyleyerek görevinin başında olduğunu söyledi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri