İsmail Saymaz CHP'den İstifa Edip Muharrem İnce'nin Partisine Katılacak Milletvekillerini Açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak yeni bir parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce, CHP'den bazı milletvekillerinin de aralarında olacağını iddia etmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak yeni bir parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce, CHP'den bazı milletvekillerinin de aralarında olacağını iddia etmişti. Gazeteci İsmail Saymaz bu milletvekillerinin kim olacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bir süredir ayrılık hareketinin başını çeken Muharrem İnce yeni bir parti kurmak için çalışmalara başladıklarını açıklamıştı. Kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilen bu çalışmalar için Muharrem İnce ara ara açıklama yapmaya devam ediyor. En son açıklamada Muharrem ince siyaset kulislerine bomba gibi düşen bir iddiada bulunmuştu. Buna göre Muharrem İnce'nin yeni partisine katılacak olan CHP milletvekilleri olacaktı.



İSMAİL SAYMAZ CHP'DEN AYRILACAK 3 MİLLETVEKİLİ AÇIKLADI!



Bu iddianın üzerine giden ve araştırma yapan Sözcü Gazetesi yazarlarından İsmail Saymaz edindiği bilgiyi okuyucuları ile paylaştı. İsmail Saymaz'ın iddiasına göre şu anda CHP milletvekili olarak TBMM'de bulunan 3 milletvekilinin Muharrem İnce ile hareket edeceği bildirildi.



Muharrem İnce'nin yeni partisine katılacak olan milletvekillerinin isimlerini de açıklayan İsmail Saymaz gündemi sarstı. Ünlü gazeteci bu milletvekillerinin İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel olduğunu bildirdi.



CHP YÖNETİMİ NE YAPACAK?



İsmail Saymaz'ın bu iddiasının doğruluğu hakkında henüz taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak Muharrem İnce'nin sıkıntı olur diyerek açıklamadığı bu isimlerin açıklanması CHP içerisinde ciddi bir sorun yaşanmasına neden olacak. Kulislere göre bu milletvekillerinin Muharrem İnce ile hareket etmemeleri için baskı dahil CHP yönetimi elinden geleni yapacak.



Emlak365.com

Gündem Haberleri