İstanbul Ataşehir Belediyesi 23 Nisan programı! Oğuzhan Koç konseri nerede, saat kaçta?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanacak. Etkinlikler kapsamında Ataşehir Belediyesi Oğuzhan Koç konserini duyurdu. Oğuzhan Koç konseri nerede, nasıl gidilir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Türkiye'nin 81 ilinde coşkuyla kutlanacak. Geçtiğimiz 2 yılda pandemi nedeniyle yapılamayan 23 Nisan kutlamaları, bu yıl çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bu kapsamda belediyeler birer birer 23 Nisan etkinlik programlarını açıkladı.

Ataşehir'de Oğuzhan Koç rüzgarı esecek!

İstanbul Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hem büyükleri hem de çocukları birçok eğlenceli etkinlik ile buluşturacak. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Atatürk'ün dünya çocuklarına bayram olarak hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, tüm çocukları ve ailelerini 23 Nisan'da Ataşehir'e davet etti. Bu kapsamda ilçede ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç konser verecek.

Ataşehir Oğuzhan Koç konseri nerede, saat kaçta?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğle saatlerinde başlayarak tüm gün devam edecek. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ise saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda konser verecek. Konser ücretsiz olacak ve etkinliğe herkes katılabilecek.

Ataşehir 23 Nisan programı saat 13.00'de zumba, sihirbaz ve jonglör gösterileriyle başlayacak ardından çocuk korosu konseri, dans atölyesi, sihirbaz gösterisi, atölyeler ve yarışmalar düzenlenecek.

Ayrıca Bulvar216 AVM'de saat 13.00'ten itibaren ücretsiz 23 Nisan maskesi tasarımı, geri dönüşümden saksı yapımı, çubuktan kitap ayracı yapımı ve anahtarlık yapımı gibi çeşitli atölyeler kurulacak.

24 Nisan Pazar günü ise Doğa Yürüyüşü yapılacak ve yürüyüş için belirli rotalardan servisler kaldırılacak.

Emlak365.com

Gündem Haberleri