İstanbul Tuzla'da ölümlü kaza! Tır arızalanan İETT otobüsünü ve yol bakım aracını biçti!

İstanbul Tuzla’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Tem Otoyolu’nda bir tır Yol bakım aracı ile İETT otobüsüne çarpı. Bu kaza neticesinde 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

İstanbul Tuzla’da ölümlü bir trafik kazası gerçekleşti. Tem Otoyolu Aydınlı civarında bu sabah saat 06:15’te bir tır büyük bir kazaya neden oldu. Ankara istikametine doğru giden tır bir anda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Tır o sırada arıza yaptığı için emniyet şeridine park etmiş olan İETT otobüsü ile bu otobüse yardıma gelen yol bakım aracına arkadan çarpmak zorunda kaldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Gerçekleşen kaza sonucunda park halinde duran İETT otobüsünün şoförü Hasan Doğan ilk anda hayatını kaybetti. Ayrıca 3 kişi de yaralandı. Yaralı vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslar ile çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar. Ancak hastaneye kaldırılan yaralılar arasında bulunan yol bakım çalışanı Umut Can Çankır hastanede hayatını kaybetti.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Gerçekleşen feci kaza sonrasında TEM Otoyolu’nun Ankara istikametindeki iki şerit trafiğe kapatıldı. Bu şeritlerin kullanılamaması nedeniyle Ankara istikametindeki trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu’nda uzun araç kuyrukları oluşurken kazaya karışan tır, İETT otobüsü ve yol bakım aracının yoldan kaldırılması için kaza yerine vinç çağrıldı. Ekipler yolun yeniden trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Öte yandan iki kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle polis soruşturma başlattı. Tır şoförü gözaltına alınırken kazaya şahitlik edenlerin de ifadeleri alınıyor. Kazanın gerçek nedeni bu soruşturma neticesinde belirlenecek. Bu konuda kısa bir süre içerisinde kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor.

Gündem Haberleri