İstanbul Valiliği Son Dakika Açıklaması Yaptı, İstanbul'da Kar Nedeniyle Özel Araçların Trafiğe Çıkışı Yasaklandı

İstanbul kar nedeniyle olağanüstü hal yaşarken İstanbul yol ve trafik durumu felç oldu. İstanbul'da son dakika açıklaması geldi. İstanbul'da bugün 25 Ocak özel araçla trafiğe çıkmak yasak mı?

Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul'da hayat adeta felç olurken mega kentte yürütülen tüm çalışmalara rağmen trafikte olumsuz etkilendi. İstanbul trafik durumu ve yol durumu İstanbullular tarafından yakından takip edilirken zorunlu olarak işe gitmek isteyen kişilere kötü haber geldi.

Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği son dakika açıklama yaparak İstanbul'da özel araçla trafiğe çıkılmasını yasakladı. Söz konusu yasak İstanbul Valiliği duyurular bölümünden ilan edilirken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından da sosyal medya üzerinden açıklandı.

SON DAKİKA: İSTANBUL'DA BUGÜN ÖZEL ARAÇLA TRAFİĞE ÇIKMAK YASAK MI, 25 OCAK ARABA İLE DIŞARI ÇIKMAK, HUSUSİ ARAÇ, ÖZEL OTOMOBİL KULLANMAK YASAKLANDI MI?

İstanbul'da pek çok noktada trafiğin tıkanması, pek çok araç sürücüsünün yollarda mahsur kalması, araba kazalarının yaşanması üzerine İstanbul Valiliği son dakika açıklaması yaparak İstanbul'da araç sahiplerinin özel arabaları ile trafiğe çıkmalarını yasakladı.

Yayımlanan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler üzerine İstanbul'da yoğun kar yağışının bugünde devam edeceği, bu nedenle bugün saat 13:00'a kadar toplu taşıma araçları ve özel görevli araçların dışında özel araçların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği açıklandı.

İstanbul'da Anadolu ve Trakya yönünden girişlere ise kısıtlı bir şekilde izin verileceği duyuruldu.

İSTANBUL'DA ÖZEL ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKIŞ, OTOMOBİL YASAĞI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BİTECEK?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada söz konusu yasağın bugün yani 25 Ocak 2022 tarihinde saat 13:00'e kadar alındığı ilan edildi. Yeni bir karar alınmadığı takdirde söz konusu yasak 13:00'te sona erecek.

Gündem Haberleri