İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Konser Programları Listesi 2021!

30 Ağustos Zafer Bayramı için İstanbul'da yapılacak olan konser programları merak ediliyor? İstanbul'da 30 Ağustos'ta hangi konserler olacak, 30 Ağustos konserleri ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler içerisinde en çok ilgi görenler ise konser programları oldu. 30 Ağustos etkinlikleri kapsamında İstanbul'da çok sayıda konser etkinliği yapılacak. Peki İstanbul'da 30 Ağustos konserleri hangileri olacak? Konserler ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak.

KADIKÖY'DE "BAĞIMSIZLIĞA EZGİLER" PİYANO KONSERİ

30 Ağustos konser programı çerçevesinde Kadıköy Belediyesi tarafından bir etkinlik hazırlandı. Buna göre 30 Ağustos Pazartesi günü “Bağımsızlığı Ezgiler” isimli konser programı yapılacak. Saat 21:00'da başlayacak olan konserde piyano sanatçıları Güvenç Dağüstün ve Burçin Büke sahne alacaklar.

GÜLŞEN'İN 30 AĞUSTOS KONSERİ BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş Belediyesi de 30 Ağustos için özel bir program hazırladı. Bu programa göre saat 19:30'da önce Balmumcu Mövenpick Hotel Önü'nden yürüyüş yapılacak. Ardından saat 21:00'da ise Beşiktaş Barboros Meydanı'nda ünlü sanatçı Gülşen konser verecek.

YENİ TÜRKÜ ATAŞEHİR'DE SAHNE ALACAK

Ataşehir Belediyesi'nin 30 mAğustos Zafer Bayramı konser programı da açıklandı. Buna göre 30 Ağustos'ta saat 20:00'da Cumhuriyet Meydanı Parkı'nda Yeni Türkü konseri olacak. Bu konsere çok yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

FERİDUN DÜZĞAÇ KONSERİ BÜYÜKADA'DA

Adalar Belediyesi'nden yapılan duyuruda 30 Ağustos konser programı açıklandı. Buna göre Büyükada Atatürk Meydanı'nda saat 21:00'da ünlü sanatçı Feridun Düzağaç konser verecek. Ayrıca gün içerisinde Adalar Belediyesi'nin 30 Ağustos Fener Alayı etkinlikleri olacak.

FERHAT GÖÇER SARIYER'DE SAHNE ALACAK

Sarıyer Belediyesi'nin 30 Ağustos konser etkinliği kapsamında Ağaoğlu Maslak 1453'te saat 19:30'da Ferhat Göçer konseri olacak. Sarıyer'deki vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu konser ile kutlayacaklar.

İBB'NİN 30 AĞUSTOS KONSERİ MADRİGAL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konser programı da belli oldu. Buna göre Yenikapı Etkinlik alanında Madrigal konseri yapılacak. Bu konsere ulaşım için İstanbul'un çeşitli yerlerinden ulaşım imkanları sağlanacak. Konserin başlangıç tarihi olarak ise saat 18:00 açıklandı.

Gündem Haberleri