İstanbul'da Kuryeler Çalışıyor Mu 10 Mart 2022? Trendyol, Getir, Yemek Sepeti, Hepsiexpress Kargo Getirecek Mi?

İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından bir takım önlemler alındı. Vatandaşlar 10 Mart Perşembe motokuryeler çalışıyor mu, kargo gelir mi araştırıyor.

İstanbul'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. İstanbul Valiliği dün öğle saatlerinde il genelinde alınan önlemleri duyurdu. Bu gece yarısından itibaren şiddetini daha da artırması beklenen kar yağışı nedeniyle okullar 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edildi. Sağlık, güvenlik ve ulaşım sektörü hariç diğer çalışanların da izinli sayılmasının ardından moto kuryelerin hizmet verip vermediği merak konusu oldu.

10 MART 2022 MOTOKURYELER ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı kendini göstermeye başladı. Bu nedenle 9 Mart günü İstanbul Valiliği tarafından kar yağışı için çeşitli önlemler alındı. Okullar 14 Marta kadar eğitime ara verirken, birçok sektördeki çalışanlar da idari izinli kabul edildi. Bu haberden sonra gözler moto kuryelerin çalışma durumlarına çevrildi....

Olumsuz hava şartları nedeniyle 9 Mart günü moto kuryelere trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıda bulunulmuştu. Ancak İstanbul Valiliği tarafından yayımlanan metinde moto kuryelerin çalışmasına ilişkin herhangi bir madde bulunmuyor. Buna göre yeni bir karar alınana dek moto kuryeler hizmet vermeye devam edecek.

Buna göre İstanbul'da 10 Mart 2022 tarihinde Trendyol, Hepsiexpress, Getir, Yemek Sepeti gibi işletmelerin moto kuryeleri çalışmalarını sürdürecekler.

Öte yandan geçtiğimiz ocak ayında İstanbul'da yaşanan kar yağışı nedeniyle moto kuryelerin hayatının tehlikeye atılmaması adına trafiğe çıkmaları ve sipariş almaları durdurulmuştu.

Gündem Haberleri