İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? 18 Temmuz İSKİ Su Kesintisi Olan İlçeler

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 18 Temmuz Pazartesi günü hangi ilçelerde suların kesileceğini ne kesintinin ne zaman sona ereceğini araştırıyor. 18 Temmuz Pazartesi İSKİ su kesintisi olan ilçeler.

İSKİ'den yapılan açıklama ile 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü 11 ilçede belirli saat aralıklarında su kesintisi yaşanacağı bilgisi paylaşıldı. İstanbul'un; Bayrampaşa, Beyoğlu, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Sultangazi, Zeytinburnu, Ümraniye, Şişli semtlerinde ilçelerinde bakım ve arıza nedeniyle sular kesilecek. Bu ilçelerde yaşayan vatandaşlar suların ne zaman geleceğini araştırıyor.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, 18 Temmuz 2022 sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt arıyor. Birçok ilçede bakım ve arıza nedeniyle su kesintisi yapılacağı duyuruldu. İSKİ su kesintisi olan ilçeler ve suların ne zaman geleceği belli oldu.

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Fatih'in Molla Fenari, Molla Gürani, Molla Hüsrev, Karagümrük, Kemalpaşa, Mevlanakapı, Zeyrek, İskenderpaşa, Şehremini, Seyyid Ömer, Topkapı, Yavuz Sultan Selim, Atikali, Ayvansaray, Balabanağa, Akşemsettin, Alemdar, Ali Kuşçu, Hacı Kadın, Haseki Sultan, Hırka'i şerif, Balat, Beyazıt, Derviş Ali Mahallesi'nde arıza sebebiyle saat 11:08'de başlayan su kesintisinin saat 12:30 civarında, Kadıköy'ün Osmanağa, Caferağa Mahallesi'nde arıza sebebiyle saat 10:50'de başlayan su kesintisinin saat 15:00 civarında bitmesi bekleniyor.

ÇALIŞMALAR 17.00'A KADAR DEVAM EDECEK

Vatan Mah, Terazidere Mah ,Yenidoğan Mah ,İsmet Paşa Mah, Yıldırım Mah, Kartaltepe Mah, Altıntepsi Mah, Kocatepe Mah, Orta Mah, Muratpaşa, Nine Hatun Mah, Yavuz Selim Mah, Çifte Havuzlar Mah, Mimar Sinan Mah, Davutpaşa Mah, Fevzi Çakmak Mah, Menderes Mah. Rami Cuma Mahramı Yeni Mah, Topçular Mah, Defterdar Mah, Düğmeciler Mah, Nişancı  Mahallesinde yapılacak arıza onarım çalışması nedeniyle suların 17.00'da gelmesi tahmin ediliyor.

İSKİ ARIZA SORGULAMA

İSKİ resmi sitesi üzerinden online olarak arıza bakım onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yapılacak bölgeler ve suların ne zaman geleceği sorgulanabiliyor.

Gündem Haberleri