İstanbul'da yola çıkacaklara uyarı 12 Aralık vapur seferleri iptal mi son dakika duyurusu geldi

İstanbul'da vapur seferleri yoğun lodos nedeni ile iptal edildi. Meteoroloji tarafından yapılan fırtına uyarısı sonrası 12 Aralık 2022 Pazartesi İstanbul'da iptal edilen vapur seferleri açıklandı.

İstanbul bugün yeni güne şiddetli lodos ve fırtınanın etkisi altında uyanırken lodos sebebiyle ulaşımda da sorunlar yaşanmaya başlandı. İstanbul'da yola çıkacaklara peş peşe uyarılar gelirken Şehir Hatları AŞ'nin resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bazı hatlarda seferlerin iptal edildiği duyuruldu. 

İstanbul'da bugün lodos seferiyle vapur seferlerinde bazı aksama ve iptaller yaşandığı duyuruldu. Vapur hattı seferleri için güncellemenin anlık olarak yapılacağı, bu nedenle yola çıkmadan önce mutlaka İstanbulluların seferleri kontrol etmeleri gerektiği belirtildi. Seferler için iptal ve aksamalar yaşanabileceği belirtildi. 

İSTANBUL'DA VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ SON DAKİKA 12 ARALIK 2022!

Şehir Hatları A.Ş. resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile "Değerli yolcularımız, Lodos sebebiyle seferlerimizde aksama ve iptaller yaşanmaktadır" denilerek seferlerde lodos nedeni ile sorunlar yaşandığını duyurdu. 

İstanbul Şehir Hatları tarafından yapılan son açıklamada;

"Değerli yolcularımız, Hava muhalefeti (lodos) nedeniyle aşağıdaki seferlerimiz yapılamamaktadır. Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş Avcılar-Bostancı Avcılar-Bakırköy-Kadıköy(Avcılar uğraması yapılamamaktadır). Üsküdar-Aşiyan Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu(Ring) Maltepe-Adalar Bostancı-Karaköy-Kabataş Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 

Diğer seferlerde de lodosun durumuna ve şiddetine göre anlık güncellemeler yapıldığı İstanbul Şehir Hatları sitesi üzerinden yola çıkmadan önce mutlaka seferlerin güncel durumunun sorgulanması gerektiği belirtildi. 

Gündem Haberleri