İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Koronavirüs Aşısı Olup İktidara Aşı Mesajı Verdi!

Türkiye'de koronavirüs aşısına yönelik Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşı kampanyasına siyasi liderler aşı olarak destek vermeye devam ediyorlar.

Türkiye'de koronavirüs aşısına yönelik Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşı kampanyasına siyasi liderler aşı olarak destek vermeye devam ediyorlar. Son olarak İYİ Parti genel Başkanı meral Akşener koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs aşısı olduktan sonra yaptığı davetin ardından dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek koronavirüs aşısı olmuştu. Bakan Koca TBMM'de grubu bulunan tüm siyasi partilerin liderlerini de tek tek arayarak koronavirüs aşısı olmaları için davet etti.



BAHÇELİ KORONAVİRÜS AŞISI OLDU!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın davetine bugün önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı ve MHP Genel Merkezi'nde aşı oldu. Bahçeli'nin koronavirüs aşısı olmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de koronavirüs aşısı olduğunu duyurarak kampanyaya destek verdi.



AKŞENER AŞI OLDUĞUNU AÇIKLADI!



Meral Akşener koronavirüs aşısı olduğunu kamuoyuna açıklayarak, “Sayın Sağlık bakanımız Fahrettin Koca tüm siyasi liderlere yapmış olduğu aşı daveti dün akşam beni arayarak bana da yaptı. Parti liderlerinin koronavirüs aşısı olarak toplumda örnek teşkil edip ön ayak olmalarına yönelik inançla ben de koronavirüs aşısı oldum. Bu vesileyle iktidarı aşı sürecine ilişkin yapmış olduğumuz önerileri uygulamaya davet ediyorum.” dedi.



Koronavirüs aşısı olan siyasi liderlerin toplumda oluşan koronavirüs aşısına karşı endişeleri ortadan kaldırma noktasında önemli bir vazife üstlendikleri bildirildi. Koronavirüs aşısına yönelik tedarik süreçlerinde ilerleme kaydedildikçe Türkiye'de vatandaşların sırayla aşı olmaları sağlanacak.



Emlak365.com

Gündem Haberleri