İYİ Parti Kalkınma Kongresi 3. Oturum 2022 Nerede, Ne Zaman, Meral Akşener Konuşması Saat Kaçta Başlayacak?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in günlük programı açıklandı. 31 Mart 2022 Perşembe günü yani bugün gerçekleşecek İYİ Kalkınma Kongresi 2022 programı da belirlenmiş oldu.

MHP'den ayrılarak yeni bir parti oluşumu içerisine giren Meral Akşener ve ekibi İYİ Parti'yi kurarak siyaset hayatlarına bu parti ile devam etme kararı almıştı. Son anket çalışmalarında yükselen oy oranı ile dikkat çeken İYİ Parti yönetiminde dün yapılan şok değişiklikler sonrasında gözler bugün gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Kalkınma Kongresi 3. Oturum toplantısına çevrilmişti.

Sonunda İYİ Partililer tarafından merakla beklenen tarih ve saat belli oldu. Daha önce 2 kez düzenlenen ve büyük ilgi gören İYİ Parti Kalkınma Kongresi'nin 3. oturumu bugün yani 31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kongre programı içerisinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulunacak.

İYİ KALKINMA KONGRESİ 2022 3. OTURUM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in konuşması ile başlayacak olan İYİ Parti Kalkınma Kongresi 3. oturum için ilan edilen tarih geldi. 31 Mart 2022 Perşembe günü yani bugün düzenlenecek olan kongre kapsamında Meral Akşener'in de kürsüye çıkması beklenirken dün yapılan partinin A kadrosundaki değişiklikler sonrasında kongrenin önemi daha da arttı.

Kongrenin başlangıç saati 10:00 olarak ilan edilirken partililerin katılımı ve açılış konuşmalarının ardından Meral Akşenir'in de kürsüye çıkarak gündem hakkında konuşma yapması bekleniyor.

İYİ PARTİ KALKINMA KONGRESİ NEREDE 2022?

Üreten Türkiye sloganı ile yapılacak olan kongre hakkında paylaşımda bulunan İYİ Parti kongrenin bu sene İstanbul Beşiktaş'ta düzenleneceğini duyurdu. İYİ Parti Kalkınma Kongresi 2022 Condrad Hotel Bosphrorus Bala Salonu içerisinde düzenlenecek.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Gündem Haberleri