İYİ Partili Türkkan AK Parti'li Eski Bir Milletvekilinin Bine Yakın Dairesi, Alışveriş Merkezi ve Benzinlikleri Olduğunu İddia Etti!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Türkkan eski bir AK Partili milletvekilinin Başakşehir'de bine yakın dairesi, alışveriş merkezi ve benzinlikleri olduğunu söyledi.

Eve dön çağrıları üzerine İYİ Parti ile AK Parti ve MHP arasında iş birliği olup olmayacağı sorusu gündeme gelmişti.



İYİ Parti Başkanı Meral Akşener iddialar üzerine böyle bir konunun gündemlerinde olmadığını dile getirmiş ve işbirliğine kapıları kapatmıştı.



İYİ PARTİLİ TÜRKKAN'DAN KULİSLERİ HAREKETLENDİREN İDDİA GELDİ!



Süreçte AK Parti ile İYİ Parti arasındaki gerilimi arttıracak yeni bir adım daha atıldı.



İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan resmi twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında "Geçenlerde bir sohbete tanıklık ettim. Ak Partili eski bir MV’nin Başakşehir’de AVM, benzinlikler ve bine yakın dairesi olduğundan bahsettiler. Savunma ise dudak uçuklattı: - “O, Akbil davasında günlerce işkence görmesine rağmen ağzını açmadı, Tayyip Bey ona çok borçlu.” sözleri ile oldukça konuşulacak bir iddiaya imza attı.





Türkkan'ın paylamışı kısa sürede çok sayıda yorum ve RT alırken paylaşım sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Çok sayıda kişi bu ismin açıklanması gerektiğini dile getirirken Türkkan gelen ısrarlı yorumlara rağmen yeni bir açıklamada bulunmadı ve isim vermedi.



Siyaset kulislerinde de iddia ile beraber yoğun bir tartışma yaşanırken çok sayıda kişi bu ismin kim olduğunu tartışmaya başladı. Akbil davası nedeni ile gündeme gelen isimler de sosyal medyada araştırma konusu oldu. Türkkan'ın konu hakkında yeni bir açıklama yapıp yapmayası ve AK Parti'den konu hakkında bir açıklama yapılıp yapılmayacağı da merak edilenler arasında yerini aldı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri