İzlenecek program net! Kılıçdaroğlu hangi partileri ziyaret edecek?

Farklı partilerin ziyaretinde bulunacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret listesi belli oldu.

Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hangi siyasi partileri ziyarette bulunacağı belli oldu. Kılıçdaroğlu'nun netleşen ziyaret listesine göre yarın Milli Yol Partisi (MYP), Bağımsız Türkiye Partisi’ni (BTP) cumartesi ise Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) ziyaret edeceği bilgisine ulaşıldı. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU HANGİ PARTİLERİ ZİYARET EDECEK?

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs tarihinde yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretlerine başlıyor. Farklı partilerin ziyaretinde bulunacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret listesi belli oldu. 

yarın saat 11.00’de Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı parti genel merkezinde ziyaret edeceği belli olan Kemal Kılıçdaroğlu ardından saat 15.00’te BTP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Hüseyin Baş’la görüşme sağlayacak. Hemen ardından ise gelen haberler doğrultusunda Kemal Kılıçdaroğlu kendisine “kapımız açık” mesajını ileten HDP ile görüşmeye gidecek.

KEMAL KILIÇDAROĞLU HDP İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

18 Mart Cumartesi saat 13.00’te gerçekleşecek olan toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin eş başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşme sağlayacak. Bir diğer yandan geçtiğimiz gün Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin 21 Mart’taki grup toplantısının afet illerinden birine kaydırılmasını istediği duyumu geldi. 

Gündem Haberleri