İzmir'de deprem! AFAD açıklama yaptı!

Türkiye'de adeta deprem fırtınası yaşanıyor. Son olarak İzmir'de bir deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD tarafından yapılan açıklama ile İzmir'de hissedilen depreme dair bilgiler açıklandı.

Türkiye'de deprem felaketinin ardından adeta bir deprem fırtınası yaşanmaya başlandı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından çok sayıda artçı deprem meydana geldi. Bunun yanında bu depremle alakası olmayan müstakil depremler de meydana geliyor. Son olarak AFAD Deprem Dairesi bir açıklama yaparak İzmir'de bir deprem meydana geldiğini açıkladı. 

İZMİR'DE DEPREM!

Deprem uzmanları tarafından büyük bir deprem olma olasılığı yüksek görülen İzmir'de orta şiddetli bir deprem gerçekleşti. AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği bilgilere göre İzmir'in Foça ilçesine 4,87 km uzaklıkta Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldi. İzmir Körfezi'nde meydana gelen bu depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı. 

İzmir'de gerçekleşen deprem ile alakalı olarak yeni bilgiler merak ediliyor. İzmir'de vatandaşların bu depremi kuvvetli bir şekilde hissettikleri bildirildi. Türkiye genelinde oluşan deprem hassasiyeti nedeniyle İzmir'deki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadılar. Uzun sürmeyen deprem anlık olarak korkutsa da herhangi bir yıkıma neden olmadı. Deprem uzmanları İzmir'in deprem bölgesi olduğunu belirterek bu sarsıntıların olağan görülmesi gerektiğini belirttiler. 

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREMLER DEVAM EDİYOR!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından artçı depremler aralıksın olarak devam ediyor. Bu akşam saat 22:17'de Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bölgede artçı depremler vatandaşları panikletse de yıkım gibi bir etkiye neden olmuyor. 5 ve üzeri şiddette depremlerde ise hasar alan binaların yıkıldığı görülebiliyor. Uzmanlar bu artçı sarsıntıların olmasının beklendiğini belirtirken bölgede ana depremden büyük herhangi bir deprem olma olasılığının olmadığını ifade ediyorlar. 

Gündem Haberleri