James Bond'un Evini Hintli Milyarder Rekor Fiyatla Satın Aldı!

Bir döneme damga vuran sinema tarihinin altın seri filmleri arasında yer alan James Bond filmlerindeki ev Hintli milyarder tarafından rekor fiyatla satın aldı. Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konutun özellikleri de en aza fiyatı kadar dikkat çekici!

Hintli milyarder Mukesh Ambani, yeni emlak yatırımı ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Hintli milyarder Mukesh Ambani, bir döneme damgasını vuran James Bond filmlerinde kullanılan süper lüks evi rekor bir para ödeyerek satın aldı.

Ünlü iş adamının James Bond serilerinin ikisinde kullanılan süper lüks evi satın almak için 79 milyon dolar ödeme yaptığı iddia edildi. Söz konusu saray yavrusu mülk içerisinde 5 yıldızlı bir otel dahi bulunuyor!

İÇERİSİNDE 5 YILDIZLI OTEL, 13 TENİS KORTU, 27 DELİKLİ GOLF SAHASI VE RESTORAN VAR!

Dünyanın en zengin 13. insanı olarak gösterilen, Asya bölgesinin ise en zengin insanı olan Hintli milyarder Mukesh Ambani son yapmış olduğu emlak yatırımı ile yine ulusal çapta haber olmayı başardı. Ambani, James Bond filmlerinin çekimlerinde de kullanılan ve bu nedenle James Bond'un evi olarak ünlenen lüks mülkü rekor fiyatla satın aldı.

Mukesh Ambani tarafından alınan lük mülkün içerisinde 5 yıldızı bir otel, 13 adet tenis kortu, 27 delikli golf sahası ve bir restoran olduğu belirtilyor. Söz konusu araziyi satın almak için Hintli milyarderin 79 milyon dolar ödeme yaptığı iddia edilirken alımın ünlü işadamının 100 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan şirketi Reliance Industries üzerinedn gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Londra'nın hemen dışında yer alan Stoke Park 12 bin metrekare büyüklüğe sahip olan bir arazide konumlanırken 5 yıldızlı otelde konaklamak isteyen kişilerin en az 265 dolar ödemeyi gözden çıkarmaları gerekiyor. Otelin en lüks odasında ise gecelik kişi başı konaklama fiyatı bin 30 dolar olarak uygulanıyor.

Gündem Haberleri