Jeff Franklin Manson Cinayetlerinin İşlendiği Malikanesini Satıyor!

Bizim Ev dizisinin senaristi Jeff Franklin, Manson cinayetlerinin işlendiği kanlı tarihe sahip malikanesini satışa çıkardı. Oldukça ünlü olan lüks malikane için dudak uçuklatan bir bedel istedi.

90'lı yılların en çok izlenen yapımlarından biri olan Bizim Ev (Full House) dizisinin senaristi Jeffrey Steven Franklin , Los Angeles Beverly Hills'teki malikanesini satışa çıkardı.

LÜKS MALİKANESİNİ SATIYOR!

Bizim Ev dizisinin senaristi Jeffrey Steven Franklin, 1960'lı yıllarda Manson cinayetlerinin işlendiği Cielo Estate olarak bilinen evin yerin inşa edilen malikaneyi, 25 yıl önce 6 milyon dolara satın almıştı.

Lüks malikanede 9 yatak odası, 18 banyo, iki adet termal havuz, şelale, bar ve birçok etkinlik alanı yer alıyor. Önceki yıl Florida'ya taşınma kararı alan Franklin, oradaki evini 48 milyon dolara satın almıştı.

85 MİLYON DOLARA SATIŞA ÇIKARDI

Ünlü senarist, 18 banyolu, dokuz yatak odalı ve içerisinde şelaleye kadar birçok farklı alan bulunan lüks malikanesini 85 milyon dolara satışa çıkardı.

Sözü edilen malikane yaklaşık 2000 metrekarelik bir yüzölçümüne sahip. Şehir manzarası, sonsuzluk havuzu, su kaydırağı, havuz şelaleleri, ev sineması, spası, spor salonu olan oldukça donanımlı bir yer. Manson cinayetlerinin burada işlenmesi nedeniyle müzisyenler bu evin kanlı tarihine ilgi duyuyordu. Evin son kiracısı cinayetlere atıfta bulunarak burada bir stüdyo kurdu. Daha sonra Marilyn Manson da bir albümünü burada kaydetti. Ancak kiracı Trent Reznot, bir yıl içerisinde evden taşınarak bu kadar kanlı bir tarihi kaldıramadığını söyledi.

MANSON CİNAYETLERİNİN İŞLENDİĞİ LÜKS MALİKANE...

Senarist Jeff Franklin'in satışa çıkardığı malikane, Amerika Birleşik Devletleri'nin 20'nci yüzyılda gördüğü en kan donduran cinayetleri işlemiş olan Charles Manson'a ait. Filmlere dahi konu olan cinayetler, yıllar sonra malikanenin satışıyla yeniden gündeme geldi.

Cinayetlerin işlendiği günden beri ev defalarca el değiştirdi. Emlakçılar bu evden cinayetin izlerini silmek için çok çaba gösterse de yine de ev hep Manson cinayetleriyle anılmaya devam etti.

Gündem Haberleri