Jennifer Lopez Ve Alex Rodriguez Çifti Yeni Evleri İçin 40 Milyon Dolar Ödediler!

Dünyaca ünlü çift Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez emlak yatırımları ile gündeme gelmeye devam ediyorlar.

Dünyaca ünlü çift Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez emlak yatırımları ile gündeme gelmeye devam ediyorlar. Ünlü çift milyon dolarlık emlak yatırımları ile gündemde kalmayı sürdürüyor. Son olarak Miami'deki Yıldızlar Adası'nda yeni bir malikane satın alan çiftin ödediği rakam dudakları uçuklattı.

Dünyanın en ünlü çiftlerinden olan Jennifer Kopez ve Alex Rodriguez ikilisi emlak yatırımları ile gündeme gelmeyi sürdürüyorlar. Ünlü çift Amerika Birleşik Devletleri'nde milyon dolarlar ödeyerek satın aldıkları gayrimenkuller ile bilinirken bunlara bir yenisi daha eklendi.



FLORİDA'NIN EN LÜKS BÖLGESİNDEN MALİKANE SATIN ALDILAR



Yakın bir zamanda nişanlandıklarını duyuran ancak pandemi nedeniyle düğünlerini yapamayan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez Florida'nın en lüks mevkilerinden birinden malikane satın aldılar.





40 MİLYON DOLARLIK EV



Ünlü çiftin 40 milyon dolara satın aldıkları malikane Miami'nin Yıldızlar Adası bölgesinde bulunuyor. Star Island ismiyle bilinen adada satın alınan dev malikanenin okyanusa açılan ve mülke özel olan bir rıhtımının olduğu belirtildi.



10 YATAK ODASI 12 BANYO!



Yeni satın alınan malikane iki katlı ana yapı üzerine kurulu bulunuyor. Çok geniş bir bahçeye sahip olan malikanenin bir de ek binası olduğu belirtildi. Evin içerisinde 10 tane yatak odası ve 12 tane de banyo var. Ünlü çiftin malikanesinin bahçesinden Biscayne Körfezi manzarası görülebiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri