Kabine Değişikliği 2020 Son Dakika: Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Maliye Bakanı ve Dışişleri Bakanı Kimler Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine değişikliği için düğmeye basıldığı iddia edildi. Yeni Bakanlar Kurulu Kabinesi için gündeme gelen isimler bomba etkisi yaratırken özellikle de Binali Yıldırım, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Adnan Bali isimleri dikkat çekti. Peki, kabine revizyonu ne zaman, 2020 yılı için son dakika kulis haberleri neler, kabine değişikliği olacak mı, bakanlar değişecek mi, kabinede değişecek bakanlar kimler, yeni bakanlar kimler olacak ,maliye bakanı değişecek mi? Sorula

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine değişikliği için düğmeye basıldığı iddia edildi. Yeni Bakanlar Kurulu Kabinesi için gündeme gelen isimler bomba etkisi yaratırken özellikle de Binali Yıldırım, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Adnan Bali isimleri dikkat çekti. Peki, kabine revizyonu ne zaman, 2020 yılı için son dakika kulis haberleri neler, kabine değişikliği olacak mı, bakanlar değişecek mi, kabinede değişecek bakanlar kimler, yeni bakanlar kimler olacak ,maliye bakanı değişecek mi? Soruların yanıtları haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzun süredir yapılacağı iddia edilen Kabine Revizyonu hakkında son dakika kulis haberi gündeme bomba gibi düştü.



AVRASYA ARAŞTIRMA / KİRAZ TARİH VERDİ! İŞTE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ TARİHİ VE DEĞİŞECEK OLAN BAKANLAR!



Konu hakkında son dakika kulis açıklaması Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz tarafından yapıldı.



Özkiraz sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda "Arkadaşlar Akp Genel başkanı Erdoğan bir yurt gezisine çıkacağını söyledi. Çoğu kişi bunu bir seçim startı olarak okusa da ben bunu partisindeki yaprak dökümünü engellemek için yaptığını anlatmıştım.



Dün aldığım kulis de bunu doğruluyor. Erdoğan geziden sonra önce bir kabine revizyonu yapacak" sözleri ile kabine değişikliği için tarih vererek yurt dışı gezisi sonrasına işaret etti.



BİNALİ YILDIRIM VE SÜLEYMAN SOYLU CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLACAK!



Kiraz yapmış olduğu paylaşım ile şu anda İçişleri Bakanı olarak görev yapan ve halk tarafından çok sevilen Süleyman Soylu ile AK Parti tarafından İstanbul BB başkanı adayı olmak için meclis başkanlığı görevinden istifa eden Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını iddia etti.



HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALINACAK MI, YERİNE YENİ MALİYE BAKANI KİM OLUR?



Süreçte en çok eleştireye maruz kalan bakanlar arasında yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Dışişleri Bakanı olarak atanacağını iddia eden Kiraz yeni Maliye Bakanı olarak ise Adnan Bali'nin adının geçtiğini dile getirdi.



Adnan Bali şu anda İş Bankası Genel Müdürü olarak görev alıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri