Kabine Değişikliği 2022 İçin Bomba Kulis Açıklaması Özgür Özel'den Geldi: Berat Albayrak Kabineye Dönüyor İddiası!

Kabine-değişikliği son dakika haberi! Yeni kabine değişikliği kulis haberi CHP'li Özgür Özel'den geldi. Kabine değişikliğinde ismi geçen bakanlar bomba etkisi yarattı. Berat Albayrak geri dönüyor!!!

AK Partinin yapılan son yerel seçimlerde İstanbu, Ankara ve Antalya Büyükşehir Belediyesi seçimlerini kaybetmesinin ardından kabine değişikliği iddiaları gündeme taşınmıştı. Muhalefetin sık sık gündeme taşıdığı kabine değişikliği iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan kapıları kapatırken bugüne kadar kabinede değişen bakanlar olmasına rağmen beklenen büyük revizyon yapılmamıştı.

Yeni bir kabine-değişikliği son dakika açıklaması ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından yapıldı. Mecliste düzenlemiş olduğu basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Özel, AK parti hükümetini son derece sert bir şekilde eleştirirken özellikle de ekonomide yaşanan dalgalanma ve gelen yeni zamlar üzerinden eleştirilerinin dozunu arttırdı.

KABİNE-DEĞİŞİKLİĞİ SON DAKİKA 2022! BOMBA KULİS HABERİ GELDİ

Ekonomide yaşanan dalgalanma nedeni ile sık sık gündeme gelen ve hükümet ile muhalefeti de karşı karşıya getiren kabine değişikliği hakkında yeni bir iddia da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından ortaya atıldı. Mecliste yapmış olduğu konuşmasında hükümeti eleştiren Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Berat Albayrak'ın yeniden göreve getirileceğini iddia etti.

BERAT ALBAYRAK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yapmış olduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak hizmet veren bakanlığı ikiye böleceğini, böylelikle yeni açılan bakanlık için Hazine Bakanı olarak Berat Albayrak'ı atayacağını iddia etti. İddia siyaset kulislerine bomba gibi düşerken Berat Albayrak'ın geri döneceği yönünde yapılan haberlerin sayısındaki artışta dikkat çekti.

Gündem Haberleri