Kabine Değişikliği İçin Yeni Son Dakika AK Parti Kulis Haberi Geldi!

Kulislerde kabine değişikliği hakkında yeni iddialar konuşulmaya başlandı. Son dakika gelişmesi ile yapılan açıklamada olası bir kabine değişikliği ile gidecek isimler ise merak konusu oldu. Kabinede revizyon 2020 iddiaları ile değişiklik yapılacak bakanlıklar kimler, hangi bakanlar değişecek, kabinede kimler değişecek, Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Murat Kurum, Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk değişecek mi? Soruların yanıtları haberimiz

Kulislerde kabine değişikliği hakkında yeni iddialar konuşulmaya başlandı. Son dakika gelişmesi ile yapılan açıklamada olası bir kabine değişikliği ile gidecek isimler ise merak konusu oldu. Kabinede revizyon 2020 iddiaları ile değişiklik yapılacak bakanlıklar kimler, hangi bakanlar değişecek, kabinede kimler değişecek, Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Murat Kurum, Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk değişecek mi? Soruların yanıtları haberimizde...

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek uzun süredir dillendirilen Kabine Değişikliği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.



KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI, NE ZAMAN OLACAK?



Kabine revizyonu konusunda yeni kulis bilgileri edindiğini belirten Zeyrek "Kabine revizyonu ile ilgili olarak çok sayıda telefon aldım, elimde kabine revizyonu hakkında bilgi var, kulis bilgisi vericem sana, her an kabine değişikliği olabilir, bazı bakanlar kalabilir, bazı bakanlar gidebilir şeklinde.



Yeni bir Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabilir. Biz bunu Şubat ayında bekliyorduk ama Şubat'ta korana geldi. Bu nedenle ertelenmiş olabilir. Korana günlerinde yapılacağını düşünmüyorum ben. Mayısın sonunda ya da Haziran ayının ortalarında bir değişiklik olursa şaşırmam.



Kriz dönemi siyasetçiler için gözlem yapma dönemidir. Kriz döneminde hangi çalışan nasıl reaksiyon gösteriyor, nasıl çalışıyor bunu gözlemler. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bu dönemde çok sık online kabine toplantısı yapıldı. Bu toplantılarda da sürekli gözlem yapılmıştır. Bu nedenle korana virüs salgını sonrasında bir kabine değişikliği Haziran ayında gelebilir" dedi.



KABİNE REVİZYONU OLURSA HANGİ BAKANLAR DEĞİŞECEK, KOLTUĞU SAĞLAM OLAN BAKANLAR HANGİLERİ?



Revizyon konusunda yeri sağlam olan bakanları değerlendiren Zeyrek virüs salgınını başarı ile yönetem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerinin sağlam olduğunu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ise görevinden alınabilceğini dile getirdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri