Kabine Toplanıyor! Yüz Yüze Eğitim, Yeni Koronavirüs Tedbirleri, Market ve Pazar Fiyat Artışları

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı için geri sayım başladı. Kabinede konuşulacak konular ve Erdoğan'ın masasındaki maddeler basına sızdırıldı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için geri sayım başladı. Yapılacak olan kritik toplantıda koronavirüs salgınında son dönemde yaşanan artan vaka sayısı başta olmak üzere pek çok konuda önemli konular yine masada yer alacak.

YENİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK 2021?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine gündemi merak konusuydu. Kulislere sızdırılan ilk bilgilere göre kabinede konuşulacak olan konular da madde madde belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanıyor. Yarın yapılacak olan toplantı normal koşullarda yarın saat 15:00 itibari ile başlayacak.

KABİNEDE KONUŞULACAK KONULAR NELERDİR?

Kabine gündeminde her zaman olduğu gibi ilk sırada pandemi yer alacak. Son dönemde artan yeni vaka sayısı sonrasında okullarda yüz yüze eğitim masaya yatırılacak. Buna ek olarak market fiyatlarında artış, bazı ürünlere yapılan fahiş zamlar, Yunanistan ve Rum kesimi başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ile Afganistan'da yaşanna son durum masaya yatırılacak. Ekonomide yaşanan dalgalanma ile bu enflasyonla mücadelede yine masaya yatırılacak.

Gündem Haberleri