Kabine Toplantısında Ne Konuşulacak, Toplantı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 Mayıs Ulusa Sesleniş Konuşması Saat Kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine bir kez daha corana virüs başlığı ile toplanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine bir kez daha corana virüs başlığı ile toplanacak. Peki, kabine toplantısı bugün saat kaçta başlayacak, kritik toplantıda neler konuşacak, 19 Mayıs 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ulusa sesleniş konuşması bugün saat kaçta başlayacak? Soruların yanıtları haberimizde...

Kabine toplantısı için geri sayım başladı. Corana virüs nedeni ile alınan tedbirler, kaldırılan yasaklar ve verilecek maddi yardım ile destekler gibi çok sayıda önemli başlığa yer verilen toplantılar bu nedenle 80 milyon vatandaş tarafından da yakından takip ediliyor.



BUGÜNKÜ KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, KABİNE TOPLANTISINDA NE KONUŞULACAK?



Korana virüs salgını nedeni ile video konferans olarak düzenlenen Bakanlar Kurulu Toplantısı kapsamında yine önemli konu başlıkları gündeme gelecek.



Son toplantıda hatırlanacağı üzere 7 il için seyahat yasağı kısıtlaması kaldırılmıştı. Bu toplantıda yasağın devam ettiği diğer iller için karar masaya yatırılacak. Yine 24 şehirde devam eden hafta sonu sokağa çıkma yasağı konusunda da değerlendirmeler de bulunulacak.



Tarım sektöründe başlayan hasat mevsimi ve mevsimlik işçilerin şehirlere giriş çıkış izinleri hakkında da kapsamlı bir değerlendirme yapılacak. Özellikle de çay hasadı konusunda yaşanan sıkıntılar masaya yatırılacak.





19 MAYIS 2020 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLECEK Mİ?



Milyonlarca kişi tarafından en çok yanıt aranan sorularda biri de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı alınıp alınmayacağı oldu.



19 Mayıs 2020 Salı gününe denk gelirken tıpkı 23 Nisan Bayramı için olduğu gibi o gün içinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Ancak devam eden 3 günü de içerisine alacak şekilde 4 günlük bir sokağa çıkma yasağı ile Cumartesi ve Pazar gününü de yasağa bağlama kararı çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.



KABİNE TOPLANTISI BUGÜN SAAT KAÇTA?



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı saati için kesin bir açıklama yapılmadı. Ancak bundan önceki toplantılar saat 15:30 itibari ile başlıyordu. Bu nedenle bugünkü toplantının da bu saat itibari ile başlaması bekleniyro.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI BUGÜN SAAT KAÇTA?



Kabine toplantısının 15:30 gibi başlaması durumunda Cumurbaşkanı Edoğan'ın 11 Mayıs 2020 tarihli ulusa sesleniş konuşması için saat 19:00 ile 20:00 arası kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri