Kadın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Her salı akşamı Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam eden Kadın Dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? Kadın dizisi hakkında merak edilenler...

Her salı akşamı Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam eden Kadın Dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? Kadın dizisi hakkında merak edilenler...

Kadın dizisi Fox TV de her Salı akşamı saat 20.00 de ekranlara geliyor. Kadın dizisinin yapımcıları Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan olarak karşımıza çıkıyor. Kadın dizisinin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Nadim Güç var.



Kadın Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Kadın dizisinin çekildiği yer Ortaköy’ün arka sokakları ve Tarlabaşı civarı diyebiliriz. Özellikle dar gelirli ailelerin yaladığı bölgeler ve sokaklar bu dizi için son derece uygun mekanlar olarak belirlenmiş.



Kadın Dizisinin Konusu Nedir?



Kadın dizisinin konusu dizinin kadın kahramanı Bahar Kocası Sarp’ı kaybeder ve bu sebeple büyük bir üzüntü ve yıkıma uğrar. Diğer yandan Bahar iki çocuğu için yaşamak ve hayata tutunmak zorundadır. Bahar mutlu olunabilecek her şeyden mutlu olmaya çalışmaya ve çocuklarını da mutlu etmeye çalışmaktadır Diğer yandan Hatice ile aynı evde yaşamaya çalışmak zorunda kalmıştır ve Hatice ne Baharı ne de onun çocuklarını görmek istememektedir. Aslında bu durum Bahar’a da çok ağır gelse de yine de çocukları için bu duruma katlanmaya çalışmakta ve aslında hiç hoşlanmamasına rağmen Hatice ile iyi geçinmeye çalışmaktadır. Diğer yandan Hatice’nin kızı Şirin ise annesinden daha beterdir ve Bahar’ın hayatını zehir etmeye çalışmakta ve sürekli ona tuzak kurmaktadır.





Kadın Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Kadın dizisinin oyuncuları arasında Bahar Çeşmeli rolünde Özge Özpirinçci, Sarp Çeşmeli rolünde Caner Cindoruk, Hatice Sarıkadı rolünde Bennu Yıldırımlar, Şirin Sarıkadı rolünde Seray Kaya, Jale Demir rolünde Ece Özdikici ve Musa Demir rolünde Devrim Özder Akın yer alıyor.



Emlak365.com



Gündem Haberleri