Kağıthane'de Çöken İstinat Duvarıyla İlgili Müteahhid Serdar İ. Hakkında Gelişme!

Kağıthanede çöken istinat duvarı ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Müteahhid Serdar İ. hakkında sıcak gelişme... Detaylar haberimizde...

Kağıthanede çöken istinat duvarı ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Müteahhid Serdar İ. hakkında sıcak gelişme... Detaylar haberimizde...

İstanbul Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi Akkaya Sokak’ta 22 Nisan 2019 korku ve panik hakimdi. 4 katlı bina da istinat duvarı çökmesi sonucu kayma meydana gelmş ve bina komle çökmüştü. Olayın ardından 4 katlı binanın yan tarafında bulunan 5 katlı binada risk altında olması sebebi ile belediye ekipleri tarafında boşaltılarak güvenli bir şekilde yıkıldı.



Daha sonrasında da çevre binalar'dan toplam da tam 19 bina tahliye edilmişti.



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Açıklama!



Yaşanan üzücü olayın ardındanİstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklama yapmış ve kağıhanede kira ve taşınma yardımı yapılacağını vurgulamıştı.



İşte o açıklama...



" 126 haneye, hane başı olmak üzere ilk yardımı yapacağız. Evlerin zeminin etüt değerlendirmesi ortaya çıktıktan sonra, eve girilemeyecek sonucu ortaya çıkarsa bu kişilere yeni ev tuttukları zaman kira, taşınma yardımı yapılacak" açıklamasını yaptı. Bugün ise, gelen sıcak bilgilere göre yıkılan 4 katlı istinat duvarının müteahhidi Serdar İ. için mahkeme kararı açıklandı.



Müteahhid'e Mahkemeden Şok Karar!



İstanbul Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi Akkaya Sokak’ta 4 katlı istinat duvarının müeahhidi Serdar İ. için merak edilen karar çıktı. Serdar İ. tutuklandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri