Kanal D'nin Yıllara Meydan Okuyan Dizisi Arka Sokaklar Nerede Çekiliyor?

Yıllardır her Cuma akşamı Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? İşte tüm detayları ile Arka Sokaklar dizisi.

Her Cuma akşamı Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? Tüm detayları ile Arka Sokaklar dizisi...

Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranları ile uzun yıllardır izleyicileri ile buluşuyor.

2009 yılında ilk bölümünü yayınlayan dizinin yönetmenlik koltuğunda Abdullah Oğuz ve Orhan Oğuz oturuyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Arka Sokaklar’ın senaryosunu ise Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul yazıyor. Dizinin yeni bölümleri Cuma günleri saat 20:00'de yayınlanıyor.

Arka Sokaklar Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?

Arka Sokaklar dizisinin çekildiği yer İstanbul’un birçok farklı semtleridir. Dizinin iç mekan çekimleri İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün binasında gerçekleştiriliyor. Kovalamaca sahnelerinin yoğun olduğu dizinin dış mekan çekimleri genellikle Taksim’de yapılıyor. Ayrıca Arka Sokakların 2017’de yayınlanan bölümlerinin bir kısmı da Şanlıurfa ilinde çekilmiştir.

Arka Sokaklar Dizisinin Konusu Nedir?

Arka Sokaklar dizisinin konusu İstanbul polis teşkilatına bağlı olarak çalışan polislerin hayat öyküleridir. Rıza Baba’nın liderliğinde olan sivil ekip İstanbul sokaklarının huzurunu sağlayabilmek için uğraşmaktadır. Yıllardır birbiriyle çalışan bu polis ekibi artık birer aile olmuştur. Bu polis memurları farklı birçok kişinin hikayesine tanık olmamızı sağlıyor. Her bölümde farklı bir konuyu işleyen dizi bize bambaşka dünyanın kapılarını açıyor. Ayrıca ekibin aileleri ile yaşadıkları sevinçler, hüzünler de izleyicilere sunuluyor.

Arka Sokaklar Dizinin Oyuncuları Kimler?

Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan yer alıyor. Ergin, Rıza Baba’ya hayat verirken, Çoruh ve Ozan teşkilatın en deneyimli polisleri olan Mesut ve Hüsnü’yü canlandırıyor. Dizide tecrübeli oyuncuların yanı sıra Onur Bay, Furkan Gökseş, Yusra Geyik gibi genç isimler de bulunuyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri