Kandilli ve AFAD son dakika deprem haberi geçti Düzce güne depremle uyandı İstanbul ve çevre iller sallandı!

Düzce'den yeni deprem haberi gelirken bölgedeki sismik hareketlilik devam ediyor. Son dakika deprem haberi İstanbul başta olmak üzere yine pek çok ilde hissedildi.

Türkiye kelimenin tam anlamı ile deprem fırtınası yaşarken peş peşe gelen deprem haberleri ile ne yazık ki fay hatlarındaki hareketlilik devam etti. Özellikle de Düzce'de meydana gelen depremler panik yaşatırken deprem yine İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde hissedildi. 

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Düzce Merkez'de bu sabah yine deprem yaşandı. Düzceliler bir kere daha deprem korkusu ile yeni güne uyanırken depremin şiddeti 4.3 olarak açıklandı. 

SON DAKİKA DÜZCE DEPREM HABERİ! İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU?

Düzce ne yazık ki bir kere daha yeni güne depremle uyandı. Bir önceki 5.9 şiddetindeki depremin ardından yaşanan artçı sarsıntılar tüm hızı ile devam ederken yeni depremin şiddeti ise 4.3 olarak açıklandı. Deprem yine İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde hissedildi. 

AFAD tarafından yapılan açıklama ile bu sabah saat 06:57 itibari ile Düzce merkezli yeni bir deprem yaşandığı yerin 9.52 km derinliğinde meydana gelen depremin şiddetinin ise 4.3 olduğu ilan edildi.

  Deprem İstanbul olmak üzere pek çok şehirde hissedildi ve kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. 

Gündem Haberleri