Kanserle mücadele eden Özkan Uğur'dan üzücü haber! Entübe edildi

Geçtiğimiz sene yeniden kansere yakalandığını duyuran MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un 3 aydır yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği öğrenildi.

Daha önce iki kez lenf kanserini atlatan MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur, geçtiğimiz Nisan ayında hastalığının yeniden tekrarladığını ve ilaç kullanımına başlandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Bunun ardından sanatçının son durumu hakkında merak edilenler artmaya başladı. Hastalığında hangi süreçte olduğu, sağlık durumunun nasıl olduğu gibi pek çok soru peş peşe gelmeye devam ederken usta sanatçıdan bugün üzücü bir haber alındı.

3 AYDIR YOĞUN BAKIMDA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ!

Ünlü müzisyenin 3. kez tekrarladığı hastalığı nedeni ile akıllı ilaç kullanımına başlamasının ardından sürecin nasıl ilerlediği hakkında merak edilenler artmıştı. Sanatının yakınlarından bugün gelen son dakika bilgisine göre ise Uğur'un son 3 aydır yoğun bakıma girdiği öğrenildi.

Özkan Uğur son olarak sevenlerine "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…" şeklinde açıklama yaptıktan sonra yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

ENTÜBE EDİLDİ!

Türkiye'nin en sevilen sanatçıları arasında yer alan Özkan Uğur'un sevenlerini yasa boğacak olan bu bilgi ile birlikte entübe edildiği öğrenildi. Yapılan açıklamalara göre ünlü müzisyenin tedavisi için beyaz kan ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra böbreklerde yaşanan sorunların da ortaya çıkışı ile birlikte entübe edildiği öğrenildi.

Gündem Haberleri