Kar Yağışı Nedeniyle İptal Olan THY Uçuşları Hangileri? Uçuşlar Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle 30 seferin daha iptal olduğu duyurulurken iptal edilen toplam sefer sayısı 489 oldu. Peki THY seferleri ne zaman başlayacak? Uçuş listesi belli mi?

İstanbul bir süredir beklenen kötü hava koşullarıyla boğuşmaya devam ediyor. Kentin önemli bir bölümünde olumsuz hava koşulları yaşamı da etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde birçok kurum firma kapalı konumda olurken hem kara hem deniz hemde havayolu ulaşımında da sorunlar yaşanıyor.

İSTANBUL'DA İPTAL OLAN UÇUŞLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yollarından yayımlanan mesajda İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarından yapılması beklenen uçuşların çoğunun iptal edildiği duyuruldu. Gün içinde 407 uçuş için iptal kararı açıklanırken bu rakama 30 sefer daha eklendi 437 oldu.

THY Basın Müşavirliği uçuşlara ilişkin yapmış olduğu açıklamasında; olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı 357 ve Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış/varışlı 50 olmak üzere toplam 407 sefer iptal edildiğini ilan etmişti. Bu açıklamadan sonra THY yeni bir basın açıklamasıyla "Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) kalkış ve varışlı 8, İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı 22, toplamda 30 sefer daha iptal edilmiştir. 12 Mart itibarıyla şu ana kadar iptal sefer sayımız İstanbul Havalimanı ve SAW havalimanı toplamı 437 olmuştur." bilgilendirmesinde bulundu.

İptal edilen uçuşların ne zaman yapılacağına dair THY hava şartlarını takip edecek. Olumsuz hava koşullarının düzelmesinin ardından ise THY yeni uçuş listesini paylaşacak.

Gündem Haberleri