Kardeş Çocukları Dizisi Nerede Çekiliyor?

Pazar günlerinin sevilen dizisi Kardeş Çocukları Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Peki, Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Pazar günlerinin sevilen dizisi Kardeş Çocukları Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Peki, Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Kardeş Çocukları dizisi Star TV de her Pazar akşamı saat 20.00 de ekranlara geliyor. Kardeş Çocukları Dizisinin yapımcı firması Gold Film ve yönetmeni ise Faruk Teber olarak karşımıza çıkıyor.



Kardeş Çocukları Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Kardeş Çocukları dizisinin çekildiği yer Şile ve Ağva bölgesinde. Dizinin bir çok diğer sahnesi de İstanbul’un etkileyici bazı mekanlarında çekiliyor.



Kardeş Çocukları Dizisinin Konusu Nedir?



Kardeş Çocukları dizisinin konusu Ümran ve Umay uzun yıllar aralarındaki bir düşmanlı nedeniyle birbirleri ile konuşmayan ve kavgalı durumda olan iki kız kardeştir. Ümran Umay’a kıyasla fakir ve sade bir köy yaşamı sürmekte ve hayattaki tek varlığı olan kızı ile hayata tutunmaya çalışmaktadır.



Umay ise tam tersi inanılmaz bir varlık ve zenginlik içinde bir yaşama sahiptir ve eşi ve oğlu ile birlikte lüks bir hayat sürmektedir. Yıllar sonra iki kız kardeşim yolları kesişir ve karşı karşıya gelirler. Aslında bu karşılaşmadan ikisi de memnun değildir. Ancak Ümran çok fakirdir ve kızına bakabilmek ve hayatına devam edebilmek için işe ihtiyacı vardır.



Bunun için ise aynı zamanda hem kardeşi hem de düşmanı olan Umay’a katlanmak ve artık onu eskisinde daha çok görmek zorundadır. Diğer yandan bu iki kız kardeşim arasında kalmış olan Yıldırım ise daha zor durumdadır.



Kardeş Çocukları Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Kardeş Çocukları dizisinin oyuncuları Mehmet Aslantuğ, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi birbirinden değerli isimler olarak karşımıza çıkıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri