Kardeşler Arasında Miras Kavgası! Mirası Paylaşamayan Ağabey Kardeşini Öldürdü

Kahramanmaraş'ta iki kardeş arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kahramanmaraş'ta iki kardeş arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kardeşler arasından miras nedeni ile çıktığı iddia edilen kavgada ağabeyi kardeşini av tüfeği ile vurdu.

Av tüfeğinden çıkan kurşunların hedefi olan 59 yaşındaki kardeş olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olay yerinden kaçan ağabeyi ise emniyet güçleri tarafından yapılan operasyon ile kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ'TA KARDEŞLER ARASINDA MİRAS KAVGASINDA KAN AKTI!

Olay Kahramanmaraş'ın Şazibey Mahallesi'ndeki odun ambarında dün akşam yaşandı. Kısa süre önce soyadını değiştiren ağabey ile kardeşi arasında miras nedeni ile tartışma yaşandı. Tartışmada ağabey Yılmaz A. ile Kardeşi Mehmet E. arasında kısa sürede sinirler gerilirken tartışma büyük bir kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesi üzerine Yılmaz A. aracında bulunan av tüfeğini alarak kardeşi Mehmet E.'ye ateş etti. Kurşunların vücuduna isabet etmesi ile yere yığılan Mehmet E. olay yerinde hayatını kaybederken kardeşine ateş eden ağabey Yılmaz A. ise oluşan arbededen yararlanarak olay yerinden kaçtı.

Olaya tanıklık eden kişilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi ve polis sevk edilirken sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurşunlara hedef olan 59 yaşındaki Mehmet E. hayatını kaybetti.

Emniyette ilk ifadesi alınan cinayet zanlısı Yılmaz A. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki kardeşin arasında yaşanan tartışmanın nedeni miras kavgası olarak gösterilirken daha öncede ikilinin arasında bu nedenle tartışma yaşandığı iddia edildi.

Gündem Haberleri