Katılım Bankaları Arasında En Uygun Konut Finansmanı Veren Banka Hangisi?

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken katılım bankaları da finansman oranları için indirim üstüne indirim haberi vermeye devam ediyor.

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken katılım bankaları da finansman oranları için indirim üstüne indirim haberi vermeye devam ediyor. Şu anda en uygun finansman oranı veren bankalar katılım bankaları olarak öne çıktı. Peki, en uygun konut finansmanı veren katılım bankası hangisi? İşte katılım bankalarının konut finansmanı oranları Mayıs 2020 listesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların kredi faiz oranlarında yaşanan düşüşü değerlendirmeye devam ederken bir yandan da en uygun konut kredisi veren banka hangisi sorusuna yanıt arıyor.



KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI EN UYGUN KONUT FİNANSMANI VEREN KATILIM BANKASI OLDU!



Açıklanan oranlara göre en uygun konut finansmanı veren katılım bankası Kuveyt Türk oldu. Kuveyt Türk Katılım Bankası yüzde 0.79 oranı ile finansman desteği sağlıyor.





Ancak bankanın kampanyalı konut finansmanı paketinde banka tarafından yapılan açıklamada "Kredili Hayat, BES ve Kredi Kartı ürünlerinin bankamızdan kullanılması halinde 3 puan indirim geçerli olacaktır" ifadeleri ile bu şartları yerine getiren kişilere yüzde 0.76 oranı ile destek verileceği açıklandı.



KATILIM BANKALARININ 20 MAYIS 2020 TARİHLİ GÜNCEL KONUT FİNANSMANI ORANLARI LİSTESİ



Türkiye'de hizmet veren katılım bankaları tarafından uygulanan finansman oranları incelendiğinde oranlar şu şekilde sıralandı:



Kuveyt Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.76



Türkiye Finans Katılım Bankası Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.89



Emlak Katılım Bankası Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.95



Vakıf Katılım Bankası Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.94



Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı Oranı Yüzde 0.79



Emlak365.com


Gündem Haberleri