Kazandıklarını emlak yatırımına çeviren ünlüler kervanına Özge Ulusoy da katıldı!

Ünlü model Özge Ulusoy kazandıklarını emlak yatırımına çeviren ünlü isimler arasına dahil oldu. Emlak yatırımlarına büyük önem vermeye başladığını açıklayan Özge Ulusoy ev satın alarak geleceğini garanti altına alıyor.

Ünlüler dünyasında emlak yatırımına yönelenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Kazandıklarını karlı bir yatırıma çevirmek isteyen ünlülerin ilk durakları emlak sektörü oluyor. Bu konuda gündeme gelen son isimlerden birisi de ünlü model Özge Ulusoy oldu. Bir firmanın 2023 kış koleksiyonunun katalog çekimlerine katılan Özge Ulusoy kendisine sorulan, “Birikimlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna yanıt verdi.

EMLAK YATIRIMI YAPIYOR!

Kazandıkları ile emlak yatırımı yaptığını söyleyen Özge Ulusoy, “Ben kazandıklarımla emlak yatırımı yapıyorum. Aslında bu işler benim çok da anladığım konular değil. Sağolsunlar annem ve babam bu konuda beni yönlendiriyorlar ve yatırım yapma imkanı buluyorum. Evlerle uğraşmayı da ayrıca seviyorum. Bir ev satın aldığımda tadilatı ile bizzat ilgilenmek istiyorum.” dedi.

EVİNİ TADİLATA SOKMUŞ!

Kendisinin oturacağı bir ev için tadilat çalışması yapıldığını da açıklayan Özge Ulusoy, “Kendi oturacağım bir ev için şu anda tadilat çalışması yapıyoruz. Evi baştan aşağı değiştiriyoruz. Oldukça kapsamlı bir dekorasyon çalışması oluyor. İnşallah orada yaşamaya başlayacağım. Kendime bir doğum günü hediyesi vermek istiyorum. Bu da bu yılın hediyesi olacak.” ifadelerini kullandı.

Katalog çekimlerini İstanbul’da eski bir köşkte yapan Özge Ulusoy kendisine sorulan hangi devirde ve nasıl bir evde yaşamak isterdin sorusuna da yanıt vererek, “Geleceğin evreni olarak gösterilen Metaverse filan beni korkutuyor. İleride bir tarihte ve o döneme uygun bir evde yaşamak istemezdim. Geçmişin kasveti de hoşuma giden bir konu değildir. Eski evler de çok tercih edeceğim yapılar değiller. Bana en uygun olanı şimdiki zamandır. Hem yaşadığım dönemden hem de yaşadığım evlerden gayet memnunun. Böyle iyi.” şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri