Kazandıklarını Gayrimenkule Yatıran Ünlüler! Hangi İsimler Nerede Emlak Yatırımı Yapıyorlar?

Birbirinden ünlü isimler kazançlarını emlak yatırımı yaparak değerlendiriyorlar. Gayrimenkul satın alarak kazançlarını katlayan ünlüler bu konuda adeta birbirleri ile yarışıyorlar. Hangi ünlüler emlak yatırımı yapıyorlar? En çok gayrimenkulü olan ünlü kim?

Birbirinden ünlü isimler kazançlarını emlak yatırımı yaparak değerlendiriyorlar. Gayrimenkul satın alarak kazançlarını katlayan ünlüler bu konuda adeta birbirleri ile yarışıyorlar. Hangi ünlüler emlak yatırımı yapıyorlar? En çok gayrimenkulü olan ünlü kim?

Türkiye'de ünlü isimler zaman zaman kazançlarını ne şekilde değierlendirdiklerine dair gündem oluyorlar. Çok sayıda ünlü ismin yatırım tercihi çoğunlukla emlak oluyor. Ülkenin çeşitli yerlerinde emlak yatırımı yapan ünlüler bir taraftan da adeta birbirleri ile kıyasıya bir rekabetin içerisinde bulunuyorlar.



EMLAK ZENGİNİ ACUN ILICALI!



Son yılların en çok kazanan ümlüleri arasında bulunan Acun Ilıcalı zaman zaman yatırımları ile gündem oluyor. Lüks bir yatı ve uçağı olan Acun Ilıcalı'nın hatırı sayılır miktarda da emlak yatırımı bulunuyor. İstanbul ve Bodrum'da bu yönde yatırımları olan ünlü televizyoncunun Miami'de de oldukça lüks bir evi bulunuyor.



ENGİN GÜNAYDIN KAZANDIĞINI GAYRİMENKULE YATIRIYOR



Kazançlarını emlak sektörüne yatıran bir diğer ünlü ise oyuncu Engin Günaydın oldu. Türk televizyonlarına Avrupa Yakası dizisinde başarıyla canlandırdığı “Burhan Abi” karakteri ile giriş yapan ve ardından çok sayıda başarılı yapımda bulunan ünlü oyuncu kazançları ile gayrimenkul satın alıyor. Engin Günaydın daha çok İstanbul'da emlak yatırımı yaparken memleketi Tokat Erbaa'da da gayrimenkul yatırımı gerçekleştirdi.



BÜLENT ERSOY İNŞAATLARA İŞ MAKİNESİ KİRALIYOR!



Ünlüler arasında en ilginç yatırımı ise ünlü şarkıcı Bülent Ersoy yaptı. Emlak almak yerine inşaat işine giren Bülent Ersoy çok sayıda iş makinesi satın aldı. Bu iş makinelerini belediyelere ve şirketlere kiralayan Bülent Ersoy dozerlerden ve kepçelerden haftada 10.000 dolar kazanıyor.



EMLAK YATIRIMI DENİLİNCE AKLA İLK GELEN ÜNLÜ İBRAHİM TATLISES!



Türkiye'de yatırım yapan ünlü denilince ilk akla gelen isim ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses oluyor. Gayrimenkulleri saymakla bitmeyen İbrahim Tatlıses'in Seyrantepe'de bir iş hanı, marketi, mağazaso ve konfeksiyon fabrikası var. Bodrum ve Kuşadası'nda otelleri olan ünlü şarkıcının villaları da bulunuyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yüzlerce konutu olan İbrahim Tatlıses tam anlamıyla bir gayrimenkul zengini olarak değerlendiriliyor.



SERTAP ERENER YATIRIM DANIŞMANI OLARAK AMLAK PİYASASINA GİRDİ



Emlak yatırımı yapmaktan ziyade emlak yatırımı yapacak olanlara danışmanlık yapan ünlüler arasında ise Sertap Erener bulunuyor. Sevgilisi Demir Demirkan ile mortage danışmanlığı ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir şirket kuran Sertap Erener bu alanda da yükselişini sürdürüyor.



EMRAH KAZANÇLARINI KOMPLEKS SATIN ALARAK EMLAK SEKTÖRÜNE YATIRIYOR



Emlak yatırımı denilince akla gelen bir diğer ünlü isim ise ünlü şarkıcı Emrah'tır. Emrah da sanattan kazandığını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında bulunuyor. Çok sayıda konut yatırımı olan Emrah, Polat Holding'den 2 milyon dolara bir kompleks satın almıştı.



CİHANGİR'İN YARISI SİNAN ÇETİN'E AİT!



Türkiye'nin ünlü yönetmenlerinden olan Sinan Çetin de kazançlarını emlak sektöründe değerlendiren isimler arasında bulunuyor. İstanbul'da Cihangir semtinde çok sayıda gayrimenkul satın alan Sinan Çetin hakkında Cihangir'in yarısına sahip olduğu konuşulmaya başlandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri