Kemal Kılıçdaroğlu miting programı! 5 Mayıs Mersin, Muğla mitingleri ne zaman, saat kaçta?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı araştırılıyor. 5 Mayıs Cuma günü Kemal Kılıçdqaroğlu'nun hangi illerde mitingi olacak, mitingler saat kaçta başlayacak?

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için siyasiler son çalışmalarını yapıyorlar. Cumhurbaşkanı adayları il il gezerken düzenledikleri mitinglerle vatandaşlardan destek istiyorlar. Çok önemli kalabalıkları toplayabilen Cumhurbaşkanı adayları seçime dair önemli mesajlar veriyorlar. Seçim sonuçlarının etkilenebileceği bu mitinglerin son düzlükte büyük önemi bulunurken çok sayıda vatandaş da mitingleri takip edebilmek için miting programlarını araştırıyorlar. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programı daha önce açıklanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu için açıklanan programa göre her gün iki farklı ilde miting düzenleniyor. Türkiye'nin 81 ilini de ziyaret ederek miting yapmayı planlayan Kemal Kılıçdaroğlu çok yoğun bir program uyguluyor. Vatandaşlara bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu destek isterken gündeme ve yapacaklarına dair önemli açıklamalar yapıyor. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU MERSİN MİTİNG PROGRAMI

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin ciddi bir oy potansiyelinin olduğu Mersin'de bugün miting düzenleyecek. Yoğun bir kalabalığa seslenmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun yine önemli mesajlar vermesi bekleniyor. CHP'den yapılan bilgilendirmeye göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi bugün saat 13:00'da başlayacak. Vatandaşlara seslenecek olan Kemal Kılıçdaroğlu bu mitingin ardından ise diğer miting programı için bu kentten ayrılacak. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU MUĞLA MİTİNGİ NE ZAMAN?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün ikinci mitingi ise Muğla'da olacak. Muğla'da da önemli bir oy potansiyeli bulunan Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşları kendisine oy vermeleri konusunda ikna etmeye çalışacak. Muğla'da düzenlenecek olan Kemal Kılıçdaroğlu mitinginin başlama saati olarak ise 17:00 bilgisi verildi. Bu mitingin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonraki güne ait mitingler için o kentlere doğru hareket etmesi bekleniyor. 

Gündem Haberleri