Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması!

Bugün Kemal Kılıçdaroğlu tarafından danışmanı Perinaz Mahpeyker Yaman hakkında son dakika önemli açıklamalar geldi.

Bugün tartışmalara neden olan danışman Perinaz Mahpeyker Yaman hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından önemli açıklamalar geldi. Halk TV'den Fikret Bila ile yaptığı görüşmelerde "Kadın ve Aile Politikaları konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Danışmanı" konusunda tartışmalara yanıt verdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Söz konusu danışman hakkında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “O günler koşullarında araştırma yapacak zamanım yoktu. Bu mesajlarını bilseydim elbette atamazdım. Bir arkadaşım tavsiye etti. 'AK Parti Kadın Kolları’nda çalışmış. Hayatın gerçeğini görmüş CHP’ye geçmek ve CHP için çalışmak istiyor' dediler. Batman’da desteği olan bir isim, bu ilde katkısı olur diye önerildi.

Ben de o günlerde bir gün bir ilde, ertesi gün başka ilde çalışıyorum. Oradan oraya koşturuyorum. İncelemeye zamanım yoktu. Danışmanları bölgelerinde etkili olan isimlerden seçiyorduk ki seçim öncesi gidip orada çalışsınlar. Çoğu bu amaçla alınmıştır. Seçimden sonra da hepsinin görevi bitti. Kamudan gelen danışman arkadaşlarımız hariç.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Gündem Haberleri