Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal ve Kızı Lalin İçin 3 Milyon Liraya Hediye Villa Satın Aldı!

Ekranların yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve sevilen yüzü Sinem Kobal'ın örnek gösterilen mutluluğu dünyaya gelecek olan kızları Lalin ile taçlanacak.

Ekranların yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve sevilen yüzü Sinem Kobal'ın örnek gösterilen mutluluğu dünyaya gelecek olan kızları Lalin ile taçlanacak. Son dönemde ekranların en çok takip etilen yarışma programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile evlerimize konuk olan İmirzalıoğlu hamile olan eşi için kesenin ağzını açtı.

Sanat dünyasının en çok sevilen çiftleri arasında gösterilen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın mutlu evlilikleri dünyaya gelecek olan kızları Lalin ile taçlanacak.



Doğuma sayılı günleri kalan eşinin üzerine titreyen Kenan İmirzalıoğlu kızları Lalin için kesenin ağzını bir kere daha açtı ve eşine büyük jest yaptı.



KENAN İMİRZALIOĞLU EŞİNE DOĞUM HEDİYESİ OLARAK 3 MİLYON LİRALIK VİLLA SATIN ALDI!



Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ekranların parlayan yıldızı Sinem Kobal için büyük bir jeste daha imza attı.



Yakışıklı jön İmirzalıoğlu daha öncede hamile olan eşine hediye olarak 150 bin liraya saat aldığı yönündeki haberler ile magazin basınına konu olmuştu. Ortaya atılan son iddia da ise eşine doğum için Bodrum'da villa aldığı gündeme geldi.





Bodrum Torba sınırları içerisinde yer alan lüks villa için yakışıklı ismin 3 milyon lira ödediği öğrenilirken Sinem Kobal'ın doğum sonrasında bu evde kalacağı ve pandemi nedeniyle bir süre çocuklarını bu evde büyütmek istediği iddia edildi. Kendisine özel yüzme havuzu, spor salonu ve bahçesi gibi çok sayıda özelliği olan lüks villa için çift tadilat çalışmalarına başlarken Kenan İmirzalıoğlu'nun İstanbul ve Bodrum arasında mekik dokuduğu, eşi için her detayla yakından ilgilendiği belirtiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri