Kendisine Ve Annesine Küfreden Şahıs Serbest Kalınca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çileden Çıkıp Sert Tepki Gösterdi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedavisi gören annesine sosyal medya üzerinden küfreden şahsın mahkemece asli kontrolle serbest bırakılmasına isyan etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs tedavisi gören annesine sosyal medya üzerinden küfreden şahsın mahkemece asli kontrolle serbest bırakılmasına isyan etti. Bakan Soylu tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu annesi ile çektirdiği fotoğrafın altına hakaret içerikli yorum yazan vatandaşın mahkemece adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösterdi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu yaklaşık 45 gündür hastanede koronavirüs tedavisi görüyor. Hastaneye yatan Servet Soylu için sosyal medyada çok sayıda “geçmiş olsun” mesajı yayınlandı. Bu mesajlardan birisi de AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun paylaşımı oldu. Bu paylaşımda Bakan Soylu'nun annesi ileçektirmiş olduğu bir fotoğraf da yer aldı. Fotoğrafın altına bir sosyal medya kullanıcısının ağır ifadelerde bulunduğu bir mesaj bırakması ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu öfkelendirdi.



BAKAN SOYLU'YA VE ANNESİNE HAKARET EDEN ŞAHIS SERBEST BIRAKILDI!



Kendisine ve annesine edilen hakaret nedeniyle hukuki işlem başlatan Bakan Süleyman Soylu meselenin adli sürecinden ise memnun olmadı. Bakan Soylu'nun şikayet ettiği sosyal medya kullanıcısı yakalanarak hukuk önüne çıkarıldı. Ancak mahkemeden bu şahıs için adli kontrolle serbest bırakılmasına dair karar çıkınca Bakan Süleyman Soylu oldukça öfkelendi.





BAKAN OLSAM NE YAZAR!



İçişleri Bakakı Süleyman Soylu kendisi ve annesi hakkında ağır ifadeler kullanan şahsın adli kontrolle serbest bırakılması kararına sosyal medya üzerinden sert bir şekilde tepki göstererek, “nem hastanede tedavi oluyor. Annemle çektirmiş olduğumuz fotoğrafın altında küfreden alçak mahkemeye çıkarılıyor ama o mahkeme bu alçağı adli kontrolle serbest bırakıyor. Ben ne yapmalıyım? Bakan olsam ne yazar! Millet, devlet işleriyle boğuşurken annesinin namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder? Bu mesajımla o alçak içeriye alınırsa da bunu provakasyon sayacağımı da herkes bilsin.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri