Kılıçdaroğlu Elektrik Faturasını Ödeyeceğini Açıkladı

Faturasını ödemediği için bir süredir elektriği kesik olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını internet üzerinden ödeyeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapılan zamları protesto etmek için zamlar geri alınana kadar faturasını ödemeyeceğini açıklamış, faturalarını ödemediği için evinin elektriği kesilmişti. Elektriğin kesilmesinden sonra bir hafta elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen ailelerin ne yaşadığını anlamak için ödemeği faturasını bugün internet üzerinden ödeyeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bir grup genç ile kendi evlerinde çay içti ve sohbet etti. Elektriğini kesilmesine ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu: "Elektrik faturasını ödediğiniz zaman, firmanın karını ödüyorsunuz, yapması gereken yatırımın bedelini ödüyorsunuz. Firma karını alıyor ama yapması gereken yatırımı yapmıyor. Yapmadığı için Isparta'da olduğu gibi elektrikler kesiliyor. Sözleşmelerin gereği, sözleşmesinin feshedilmesi lazım." dedi.

ELEKTRİK,SU, DOĞAL GAZ, İNTERNET TEMEL İNSANLIK HAKKI
21. yüzyılda elektrik, su, doğal gaz ve internetin temel insan hakkı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, internetsiz bir ev olmadığını, elektrik olmadan hiçbir şeyin çalışmadığını, temel insanlık haklarının pazarlanamayacağını, hiç kimsenin elektriğinin kesilemeyeceğini ifade etti. Evlerde elektrik kesilmesi bir yana kuyudan su çeken ve tarlasını bu şekilde sulayan çiftçilerin de elektriğinin kesildiğini, ülkede bu ve buna benzer sorunlar olduğunu söyledi. Bu sorunların sosyal devletler tarafından akılcı bir şekilde çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

FATURAYI ÖDEYECEKLERİNİ AÇIKLADI
Bir haftadır elektrik faturasını, elektriği olmayan aileleri anlamak için ödemediklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün internet üzerinden faturasını ödeyeceğini açıkladı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri