Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu! CHP'den Bir Cumhurbaşkanı Adayı Açıklaması Daha

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2023 seçimlerinde adayının kim olacağına ilişkin bir açıklamada, Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi. Öztrak adaylık için Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 1.5 yıllık sürenin kalmasıyla birlikte hem Millet İttifakının hemde CHP'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla bekleniyor. Parti içinden ve partiye yakın olan kaynaklardan çeşitli iddialar basında yer alırken konuya ilişkin son açıklama, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi.

CHP SÖZCÜSÜNDEN CUMHURBAŞKANI ADAYI AÇIKLAMASI

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, KRT TV canlı yayınına katıldı. Siyasi gündemi ele alan Öztrak konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi'nde kimin cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğine ilişkin görüşünü açıkladı. Kişisel görüşünü kamuoyu ile paylaşan CHP Sözcüsü Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek ""Bana sorarsanız ben kendi genel başkanımı orada görmek isterim. Parti Sözcüsü olarak konuşmuyorum, sadece Faik Öztrak olarak ben orada genel başkanımı görmek isterim" dedi.

MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NUN ADAYLIKLARI

Cumhuriyet Halk Partisi'nde adaylıkları sıklıkla konuşulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili en önemli açıklama Kılıçdaroğlu'ndan gelmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçmiş dönemde yapmış olduğu konuşmasında iki isim için belediyedeki görevlerine en az bir dönem daha devam etmeleri gerektiğini söylemişti.

MERAL AKŞENER İMAMOĞLU'NU İŞARET ETMİŞTİ

Millet İttifakı ortağı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de 2023 seçimleri için, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu öne çıkarmıştı. Akşener bir konuşmasında İmamoğlu'nu işaret ederek, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazımsınız." demişti.

Gündem Haberleri