Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Erken Seçim Çıkışı! Türkiye'yi Seçime Götür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir unutulan ancak son günlerde yeniden gündeme gelen erken seçim konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir unutulan ancak son günlerde yeniden gündeme gelen erken seçim konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında MHP Lideri Bahçeli'ye de erken seçim çağrısında bulunurken kendilerinin yarın seçim olacakmış gibi hazır olduklarını söyledi.

Siyasi gündemde erken seçim konusuna ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri tarafından dile getirilen erken seçim konusuna ilişkin yeni değerlendirmeler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.



KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI



KRT TV’de gazeteciler İnan Demirel, Akif Beki ve Yavuz Oğhan’ın yayınına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu gündemi değerlendirdi. Ekonomi başlıkları üzerinde duran Kılıçdaroğlu konuşmasının bir bölümünde erken seçime dair görüşlerini paylaştı.



Kılıçdaroğlu son dönemde yaşanan bazı olaylar nedeniyle milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırıldığını hatırlatarak milletvekili sayısı düşerse ara seçim kaçınılmaz olur dedi. Bu noktada erken seçim bile olabileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı.



"Belki hükümet bir erken seçim bile yapabilir. Zaten biz seçime hazırız. Diyelim ki zorladık. MHP ve AKP de gitmiyoruz dediler. Kim karar alacak? Parlamentodan bu karar çıkmadan nasıl yapacağız? Gerçekleri görmeden, söylemle sonuç elde edilirse, söylemde bulunalım. Yarın seçime gidilecekmiş gibi bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Seçimde açıklayacağımız projeleri bile hazırladık. Çünkü her an olabilir."



Erken seçim konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin kurtuluşunun erken seçime gitmek olduğunu söyledi. Bu ifadeleri Bahçeli'ye söylüyorum diyen Kılıçdaroğlu, 'Yarın sabah de ki ‘Yeter artık’ Türkiye’yi seçime götür. Sorumluluk sahibi insanlar bu ülkeyi yönetirler.' ifadelerini kullandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri