Kılıçdaroğlu'ndan YEP Eleştirisi: Sosyete Damadı Hani Faiz İnince Enflasyon, Dolar Düşecekti?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı sonrası muhalefetten çok sert tepki geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı sonrası muhalefetten çok sert tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hem de Hazine Bakanı Albayrak'ı hedef alan çok sert cümleler kurarak oldukça konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan 3 senelik ekonomi programı olan YEP hakkında son derece sert açıklamalarda bulundu.



CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN BAKAN ALBAYRAK'A "SOSYETE DAMADI", CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SARAYIN KİBİRLİ ADAMI"



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ekonomik program sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Beş gündür bekliyorum… Vatandaşları tebaası sayan “Sarayın Kibirli Adamı” ve “Sosyete Damadı” ne diyecek diye…





Faizler inince;



Enflasyon düşecekti..



Türk Lirası değer kazanacak, dolar, avro düşecekti,



Yatırımlar artacak, işsizlik azalacaktı...



Faizleri indirmedi diye Merkez Bankası başkanı bile görevden alındı.



Beş gündür bekliyorum.... Vatandaşın tebaası sayan "Sarayın Kibirli Adamı" ve "Sosyate Damadı" ne diyecek diye... Beş gündür "tık yok"...



Herhalde Nobel Ekonomi Ödülünü kaçdırdıları diye kahroluyorlar.



Ne diyorduk? Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor...



Kemal Kılıçdaroğlu"



Resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken paylaşımın altında destek verenler kadar kullanılan ifadeleri eleştirenlerin olması da dikkat çekti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri