Kılıçdaroğlu'nun Gündem Olan Man Adası İddialarına İlişkin Yargıtay Kararı Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Man Adası iddialarına yönelik Yargıtay'dan karar çıktı. Kılıçdaroğlu tazminat ödeyecek mi? İşte Yargıtay kararı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik Man Adası iddialarına ilişkin Yargıtay'dan karar çıktı. İddialara ilişkin açılan 35 bin TL'lik tazminat davası Yargıtay tarafından onandı. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 35 bin TL tazminat ödeyecek.

YARGITAY BİR DOSYAMIZI DAHA ONADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. O açıklamada: "Kılıçdaroğlu, 'ben haklı çıktım' deyip Cumhurbaşkanımızı istifaya davet ettiği gün, Yargıtay bir dosyamızı daha onadı. Kılıçdaroğlu, 35 bin TL daha ödeyecek. Böylece, içinde man adasının da olduğu konuşmaları nedeniyle tazminata mahkûm olduğu dosya beş, ödeyecek tutar 195 bin oldu" ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

2017 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısına belgeler ile katılmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, dünürü ce eski özel kalem müdürünün Man Adası'nda bulunan bir şirkete milyonlarca dolar gönderdiği dekontları göstermişti. Dekontları ve belgeleri gösteren Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı istifaya çağırmıştı. 2017 yılında 5 Aralık'ta yapılan grup toplantısında bu iddialarını tekrar dile getirmişti.

DAVA DİLEKÇESİ HAZIRLANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Ahmet Burak Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen, kardeşi Mustafa Erdoğan, dünürü Osman Ketenci'nin avukatları tarafından dava dilekçesi hazırlandı. Dilekçede Kılıçdaroğlu'nun gerçek dışı beyanlarını yinelediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine saldırıda bulunduğu ifadelerine yer verildi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri