Kim Milyoner Olmak İster'de Tepki Çeken Zor Soru Yarışmaya Damga Vurdu! Türkiye Bu Soruyu Ve Cevabını Konuşuyor!

ATV’de yayınlanan fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de sorulan soru geceye damga vurdu. 30 Bin TL’lik sorunun cevabı büyük ilgi çekti.

ATV’de yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye 30 Bin TL değerinde soru damga vurdu. Soru sorulur sorulmaz sorunun doğru cevabı için internette çok sayıda sorgulama yapılmaya başlandı. Peki Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan 30 Bin TL’lik soru ve doğru cevabı neydi?

30 BİN TL’LİK SORU TEPKİ ÇEKTİ

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu başarılı bir yarışma çıkarak yarışmacıyı 30 Bin TL’Lik soruya geldiğinde oldukça enteresan bir soru sordu. Yarışmacıdan, “2019 yılında Hindistan’ın Bhopal kentinde kuraklığın bitmesi için evlendirilip aşırı yağış ve seller nedeniyle iki ay sonra kilden yapılan modelleriyle gerçekleştirilen törenle boşandırılan hangisidir?” sorusuna yanıt verilmesi istendi.

CEVAP İKİ KURBAĞA

Sorunun cevap şıkları ise, “A-İki ağaç, B- İki Sığır, C- İki Kurbağa, D- İki ördek” olarak açıklanması ile herkes bu sorunun doğru cevabını merak etmeye başladı. Oldukça zor bir sorunun kendisine yöneltildiğini gören yarışmacı zor anlar geçirirken sorunun cevabının “İki kurbağa” olduğu açıklandı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan ve en çok konuşulan konular arasına giren soruya göre 2019 yılında Hindistan’ın Bhopal şehrinde meydana gelen kuraklığın sona erdirilmesi için iki kurbağa evlendirildi. Ancak aşırı yağışlar ile sel felaketlerinin olması nedeniyle de bu iki kurbağa kilden yapılan modelleri ile gerçekleştirilen törenle boşandırıldılar.

İzleyiciler oldukça zor bir soru sorulmasına karşı tepki gösterirken cevabını neredeyse kimsenin bilemeyeceği bir sorunun sorulması nedeniyle eleştiri okları Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına çevrildi. Daha önce sorulan daha üst seviyedeki soruların bile bu kadar zor olmadığı vurgulanırken yarışmacıya haksızlık yapıldığı yorumları yapıldı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri