Kirasını Ödeyemediği İddia Ediliyordu: Harika Avcı'nın 1 Milyon 568 Bin Lirasını Evinden Çaldılar!

Bir dönemin en çok sevilen yıldızlarından biri olan Harika Avcı uzun süredir nakit para sıkıntısı yaşadığı, hatta evinin kirasını dahi ödeyemediği iddiaları ile gündeme geliyordu.

Bir dönemin en çok sevilen yıldızlarından biri olan Harika Avcı uzun süredir nakit para sıkıntısı yaşadığı, hatta evinin kirasını dahi ödeyemediği iddiaları ile gündeme geliyordu. Ünlü isim bu seferde evinde saklamış olduğu 1 milyon 568 bin lirasının çalındığı iddiaları ile bir kere daha gündemi sarstı...

Harika Avcı bir süredir kirasını dahi ödeyemeyecek durumda olduğu iddiaları ile gündeme geliyordu. Ünlü ismin en son evinde sakladığı 1 milyon 568 bin lirasını yanında çalışan kişi tarafından çalındığını iddia ederek güvenlik güçlerine şikayetçi olduğu ortaya çıktı.



HARİKA AVCI EVİNDE SAKLADIĞI PARASINI ÇALDIRDIĞINI İDDİA ETTİ!



Evinde saklamış olduğu 1 milyon 568 bin lira parasının çalındığını iddia eden Harika Avcı yanında çalışan kişiden şikayetçi oldu.



Yatak odasında bazasının altında saklamış olduğu parasının çalındığını idida eden Harika Avcı geçtiğimiz yıllarda yanında çalışan Sunay Y.'den şikayetçi olmuştu. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sunay Y. hakkında hazırlanan iddianeme tamamlandı.



'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık' suçlaması ile hakında iddianame hazırlanan Sunay Y. ise tüm suçlamaları reddetti ve asıl mağdurun kendisinin olduğunu, Harika Avcı tarafından darp edildiğini söyledi.



Bir dönemin en ünlü assolistleri arasında gösterilen, güzelliği ile adından sık sık söz ettiren Harika Avcı'nın borç batağında olduğu iddia edilmiş, özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan ev sahibi ise ünlü ismin kirasını dahi ödeyemeyecek durumda olduğunu ve hem maddi hem de manevi sıkıntılı günler geçirdiğini söylemişti.



Ünlü ismin yaşanan bu hırsızlık olayı sonrasında maddi sıkıntıya düştüğü belirtilirken davanın akıbeti ise merak konusu oldu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri