Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yeni Gayrimenkul Yatırımı! Eşi Başak Dizer'e 12 Milyon Lira Ödeyerek 7 Odalı Lüks Villa Satın Aldı

Reklam çalışmalarından aldığı yüksek ücretlerle dudak uçuklatan Kıvanç Tatlıtuğ kazançlarını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmeye devam ediyor.

Reklam çalışmalarından aldığı yüksek ücretlerle dudak uçuklatan Kıvanç Tatlıtuğ kazançlarını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer tatillerini Bodrum'da geçirmeyi tercih ederken buradaki villa yatırımlarına bir yenisini daha eklediler ve 7 odalı lüks bir villaya rekor ücret ödeyerek sahip oldular.

Uluslararası bir markanın reklam yüzü olan ve sene sözleşmesini rekor ücretle yenileyen Kıvanç Tatlıtuğ kazançlarını gayrimenkul yatırımı ile değerlendiren ünlüler arasında yer alıyor.



Ekranların sevilen yüzü ve genç kızların sevgilisi olan Kıvanç Tatlıtuğ yeni yapmış olduğu reklam anlamasından kazandığı rekor parayı emlak yatırımı ile değerlendirmeyi tercih etti.



KIVANÇ TATLITUĞ EŞİ BAŞAK DİZER'E 7 ODALI LÜKS VİLLA SATIN ALDI!



Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre Kıvanç Tatlıtuğ Mavi Jean markası ile yapmış olduğu reklam çalışmasından elde ettiği parayı gayrimenkul yatırımı ile değerlendirdi.



Genç kızların sevgilisi, yakışıklı oyuncu Bodrum'dan iki katlı lüks bir villa satın aldı. 7 odalı villa için tadilat çalışmalarına başlayan ünlü çiftin villanın bahçesine köpekleri için özel bir kulübe yaptıracağı iddia edildi.



1 milyon Euro ücret ile reklam sözleşmesi imzalayan ünlü yıldız lüks villa için ise 12 milyon lira ödeme yaptı. Çiftin bu ücrete ek olarak villa da yapacakları tadilatlar için de ekstra ödeme yapacağı belirtiliyor.



Bodrum Yalıkavak'ta bulunan lüks villayı baştan sona yeniletecekleri konuşulan çift 7 odalı villalarında aile ve arkadaşlarını misafir edecekler.



Emlak365.com


Gündem Haberleri