Komşu kavgası kanlı bitti: Polis havaya ateş açarak dağıttı

Adana'da iki komşu aile arasında çıkan tartışmada kan döküldü. Bir kişi yaralanırken polis ekipleri tarafları güçlükle ayırdı.

Son dönemde ev sahibi ile kiracı ve komşular arasındaki kavgalar sık sık haber bültenlerine taşınıyor. Bazı tartışmaların nedeni kira ya da apartman ile ilgili olurken bazılarının ise nedeni bile bilinemiyor. Komşu kavgasının son adresi Adana oldu.

Adana'da komşular arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Kavgada bir kişi tabanca ile ayağından vurulurken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafları zar zor ayırdı.

Komşu kavgasında silahlar konuştu

Olay, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı apartmanda yaşayan iki komşu aile, henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddeti artarak kavgaya dönüşürken, aile üyelerinden henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi tabanca ile etrafa ateş açtı. Bu sırada kurşunlardan biri Y.K'nın ayağına isabet etti.

Olayı gören diğer mahalle sakinleri panik içerisinde durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ayağından vurulan Y.K kanlar içerisinde yakınları tarafından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Y.K'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, bölgeye gelen polis ekipleri ise tarafları ancak havaya ateş açarak dağıtabildi. Kendilerini kavgaya kaptıran iki komşu aile polis müdahalesiyle olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri ise Y.K.'yı ayağından yaralayan kişiyi bulabilmek için titiz bir çalışma sürdürüyor.

İki komşu aile arasındaki kavganın nedeni ise henüz belirsizliğini koruyor.

Gündem Haberleri