Komşusunu Darp Etmişti! Halil Sezai Komşusuna Konserde Söylediği Sözler Yüzünden Yine Mahkemelik Oldu

Tuzla'da ikiz bahçeli villasındaki komşusu ile yaşadığı olaylar ve kavga görüntüleri ile günlerce konuşulan Halil Sezai bir kere daha aynı olay nedeni ile gündeme geldi.

Sevilen şarkıları kadar oynadığı filmler ve canlandırdığı romantik karakterler ile milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Halil Sezai, komşusu ile yaşadığı kavga sonrasında tüm Türkiye'de en çok konuşulan konular arasında ilk sırada yer almıştı. Yaşlı komşusunu darp ettiği görüntüler ve küfürlü konuşmalar uzun süre sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alırken Halil Sezai sert eleştirilere uğramıştı.

15 Eylül 2020 tarihinde yaşanan kavganın ardından 68 yaşındaki komşusunu darp etme suçlaması ile hakim karşısına çıkartılan Halil Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün hapse çarptırılan ve 42 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti. Yaşanan olaylar tam unutulmaya başlamıştı ki bu seferde Halil Sezai verdiği bir konserde yaptığı konuşma ile bir kere daha ülke gündemini sallamıştı.

KAFAM İYİYDİ, İYİ DÖVEMEDİM DİYEN HALİL SEZAİ'YE YİNE HAPİS CEZASI VERİLİR Mİ?

Konserde hayranlarının yoğun tezahüratları ve sevgi gösterilerine karşılık veren Halil Sezai şarkısının öncesinde kısa bir açıklama yapmış ve “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti. G...n tekiydi gerçekten” diyerek ağızları açık bırakan sözleri dile getirmişti.

Bu sözler üzerine komşusunun kendisi hakkında şikayetçi olması üzerine Sezai kendisini “Kimseye yönelik hakaret ve tehditte bulunmadım. Konserde sohbet ediyordum” sözleri ile savunmuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olay hakkında soruşturma başlatırken aradan geçen süreçte taraflar uzlaşamadı. Hazırlanan iddianamede alenen hakaret suçlaması ile Sezai hakkında 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri